12806_1_bbhearing.jpg

geemarc mobiele telefoon CL8000

Artikelnummer:
12806
Artikel GTIN:
3521350030075
geemarc_logo_bbhearing.png

Eenvoudige 4G telefoon voor senioren, voorzien van vier fototoetsen. Met één druk op een fototoets wordt de contactpersoon gebeld en schakelt de telefoon naar de luidsprekerstand. Daar deze telefoon fototoetsen heeft in plaats van cijfertoetsen maakt dat de telefoon met name geschikt is voor bellen vanuit de 4 fototoetsen of vanuit de contactenlijst. Het programmeren kost vanwege het "verstopte" toetsenbord eenmalig iets meer tijd, maar daar staat een zeer eenvoudig gebruik tegenover!

Naast de eenvoudige en grote (foto)toetsen met witte achtergrondverlichting is de telefoon uitgerust met een versterkt spraakvolume tot +40 dB en een beltoonvolume tot +80 dB.

De Geemarc CL8000 heeft een SOS-funtie waar maximaal vijf telefoonnummers aan gekoppeld kunnen worden. Met één druk op de knop zal er een noodoproep tot stand worden gebracht naar de eerst geprogrammeerde contactpersoon. Wanneer deze de oproep niet beantwoord schakelt de telefoon na 60 seconden automatisch door naar de volgende in de lijst. Door de GPS van de mobiele telefoon zal er bij gebruik van de SOS functie automatisch een bericht met de actuele geolocatie worden verzonden naar de geprogrammeerde contactpersonen.

Opladen van de Geemarc mobiele telefoon kan door gebruik te maken van de USB-C kabel of het oplaadstation.

Eigenschappen

merk geemarc
type mobiele telefoon
kleur zwart
trilfunctie ja
type display LCD
beltoonvolume tot 80 dB
hoornversterking tot 40 dB
handsfree functie ja
menutaal NL, DE, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
telecoil ja
SOS-toets ja
Bluetooth 5.0
laadstation ja
GPS ja
Wi-Fi nee
netwerk 4G VoLTE
simkaart nano
camera 2.0 megapixel