Anita van Schaick

bedrijfsadministratie

Doet onze administratie in de breedste zin van het woord. Verder weet ze alles van ons ERP systeem, heeft op elke vraag een antwoord en staat voor optimale efficiency. Al lang in dienst, maar zeker niet stoffig.


Bryan van Rossum

e-commerce / verkoop

Is onze gedreven data-analyticus, hij weet alles van onze webshop en E-business maar is er uiteraard ook voor de charmante klantcontacten. Maar pas op, hij is wél een ex-ijshockeyer.


Chantal Vreedeveld

e-business / ICT

Onze interne ICT vraagbaak. Ook weet ze alles van onze e-business systemen en contracten. Ze is attent en haar geheugen is fenomenaal. Ga dus nooit onvoorbereid een discussie met haar aan.


Edwin Mellink

eigenaar

Is directeur / eigenaar. ‘Snel schakelen’, ‘anticiperen’, ‘handig en strategisch’ zijn de kreten die bij hem passen. Wat ook bij hem past? Nou, het werk moet altijd gisteren klaar zijn!


Erik Pouw

logistiek medewerker

Is al meer dan 30 jaar in deze functie bij ons betrokken. Zelfs op het aller-aller-allerlaatste moment maakt hij bestellingen nog compleet. Tot vreugde van de klant.

Frank Wortel

backoffice / verkoop

Is van origine audicien. Dus: verstand van zaken. Hij is onze wandelende encyclopedie. Voor vragen over de inventaris? Je weet waar je moet zijn! Maar… hij is wél altijd aan het werk.


Lucas Gajewski

grafisch designer

Als onderdeel van ons e-business team is Lucas onze 'plaatjesmaker'. Hij verzorgt met zijn creativiteit al het beeldmateriaal voor onze online en offline uitingen.


Lucas Neeleman

logistiek medewerker

Op dit moment de jongste in ons bedrijf en werkzaam in het magazijn. Een gedreven en vrolijke collega waar de logistieke werkzaamheden in zeer goede handen zijn. En dus ook uw levering!


Monique Pulles

purchasing officer

Is verantwoordelijk voor de inkoop. Zij bouwt altijd op basis van prikkelende humor een leuke samenwerking met de fabrikanten op. Focus op kwaliteit! Maar, ze houdt wel de touwtjes in handen.


Patrick Fruneaux

business analist

Is onze ERP data analyst. Knoopt alles aan elkaar en legt relaties die vooraf onmogelijk leken. Dus eigenlijk de matchmaker van ons bedrijf.


Pepper

kantoorhond

Heeft jarenlang gezelligheid op de werkvloer gebracht en was met afstand de leukste en meest eigenwijze van ons team. Het is wennen zonder deze lieve pluizebol.


Peter van Veen

magazijnchef

Is van de 3W’s. Wat ligt Waar en Waarom? Hij kent ons magazijn tot in detail en heeft overal een antwoord op. Maar... hij weet zijn goede bedoelingen niet altijd vriendelijk te verwoorden.


Raymond Kwant

verkoop Battery Benelux

Een waardevolle aanwinst voor onze power divisie, Battery Benelux. Met een achtergrond in de retail zeer ervaren op het gebied van klantcontacten en on- en offline verkoop. De kans is groot dat u, als BB Hearing klant, Raymond zo nu en dan aan de telefoon krijgt.


Saskia Mellink

eigenaar

Het wandelende handboek van ons bedrijf. Zorgt onder andere voor de interne organisatie. Meedenkend, meewerkend, klankbord en van alle markten thuis. Haar deur is de meest gepasseerde van ons pand, maar je kunt altijd zonder afspraak bij haar terecht.