Anita van Schaick

bedrijfsadministratie

Doet onze administratie in de breedste zin van het woord. Verder weet ze alles van ons ERP systeem, heeft op elke vraag een antwoord en staat voor optimale efficiency. Al lang in dienst, maar zeker niet stoffig.


Bryan van Rossum

e-commerce / verkoop

Is onze gedreven data-analyticus, hij weet alles van onze webshop en E-business maar is er uiteraard ook voor de charmante klantcontacten. Maar pas op, hij is wél een ex-ijshockeyer.


Chantal Vreedeveld

e-business / ICT

Onze interne ICT vraagbaak. Ook weet ze alles van onze e-business systemen en contracten. Ze is attent en haar geheugen is fenomenaal. Ga dus nooit onvoorbereid een discussie met haar aan.


Edwin Mellink

eigenaar

Is directeur / eigenaar. ‘Snel schakelen’, ‘anticiperen’, ‘handig en strategisch’ zijn de kreten die bij hem passen. Wat ook bij hem past? Nou, het werk moet altijd gisteren klaar zijn!


Erik Pouw

logistiek medewerker

Is al meer dan 30 jaar in deze functie bij ons betrokken. Zelfs op het aller-aller-allerlaatste moment maakt hij bestellingen nog compleet. Tot vreugde van de klant.

Frank Wortel

backoffice / verkoop

Is van origine audicien. Dus: verstand van zaken. Hij is onze wandelende encyclopedie. Voor vragen over de inventaris? Je weet waar je moet zijn! Maar… hij is wél altijd aan het werk.


Lucas Gajewski

grafisch designer

Als onderdeel van ons e-business team is Lucas onze 'plaatjesmaker'. Hij verzorgt met zijn creativiteit al het beeldmateriaal voor onze online en offline uitingen.


Lucas Neeleman

logistiek medewerker

Op dit moment de jongste in ons bedrijf en werkzaam in het magazijn. Een gedreven en vrolijke collega waar de logistieke werkzaamheden in zeer goede handen zijn. En dus ook uw levering!


Monique Pulles

purchasing officer

Is verantwoordelijk voor de inkoop. Zij bouwt altijd op basis van prikkelende humor een leuke samenwerking met de fabrikanten op. Focus op kwaliteit! Maar, ze houdt wel de touwtjes in handen.


Patrick Fruneaux

business analist

Is onze ERP data analyst. Knoopt alles aan elkaar en legt relaties die vooraf onmogelijk leken. Dus eigenlijk de matchmaker van ons bedrijf.


Pepper

kantoorhond

Is de belangrijkste collega. Deze kleine pluizebol maakt stofzuigen overbodig en heeft dan ook de bijnaam Swiffer. Als ze niet slaapt, steekt ze haar kop graag om de hoek tijdens een Teams meeting.


Peter van Veen

magazijnchef

Is van de 3W’s. Wat ligt Waar en Waarom? Hij kent ons magazijn tot in detail en heeft overal een antwoord op. Maar... hij weet zijn goede bedoelingen niet altijd vriendelijk te verwoorden.


Raymond Kwant

verkoop Battery Benelux

Een waardevolle aanwinst voor onze power divisie, Battery Benelux. Met een achtergrond in de retail zeer ervaren op het gebied van klantcontacten en on- en offline verkoop. De kans is groot dat u, als BB Hearing klant, Raymond zo nu en dan aan de telefoon krijgt.


Saskia Mellink

eigenaar

Het wandelende handboek van ons bedrijf. Zorgt onder andere voor de interne organisatie. Meedenkend, meewerkend, klankbord en van alle markten thuis. Haar deur is de meest gepasseerde van ons pand, maar je kunt altijd zonder afspraak bij haar terecht.

Tom van Ameide

logistiek medewerker

Goedlachs, behulpzaam en attent! Hij zorgt niet alleen voor gevulde stellingen, maar ook voor een goed gevulde drop pot. Tot groot plezier van zijn directe collega’s is hij ook nog eens zeer handig met de computer.


Wilfred Bos

verkoop Battery Benelux

Met zijn jarenlange ervaring in de batterijenmarkt weet hij echt alles van batterijen en accupacks! Het vaste aanspreekpunt bij onze power divisie Battery Benelux, maar hij neemt natuurlijk ook wel eens de telefoon van BB Hearing op.