bestelinformatie

betaalmethoden

BB Hearing hanteert de volgende betaalmethoden:

  • Op rekening
  • iDEAL
  • Creditcard (Mastercard/VISA)
  • Bancontact (online bankieren België)
  • Giropay (online bankieren Duitsland)

verzending

Afhankelijk van de grootte en het gewicht verstuurt BB Hearing uw bestelling als pakketpost of als vrachtzending per (mini)pallet. Alle leveringen worden verzorgd door GLS. Na verwerking van de bestelling ontvangt u van ons een e-mail met het trackingnummer om de zending te volgen.

orderhandling en verzendkosten

BB Hearing hanteert de volgende werkwijze en bijbehorende kosten voor het klaarmaken en verzenden van uw order. Bij een orderbedrag tot €350,- (exclusief btw) brengen wij handlingskosten en verzendkosten in rekening. Voor pakketpost binnen Nederland rekenen wij hiervoor €7,95. Wordt uw bestelling op een andere wijze of naar het buitenland verzonden, dan gelden er andere tarieven. Wij zullen u hier vooraf van op de hoogte brengen.

Bij bestellingen boven de €350,- (exclusief btw) nemen wij de handlingskosten en verzendkosten voor onze rekening. De gemaakte kosten kunt u zien als een korting op de bestelling.

Kiest u ervoor uw bestelling af te halen bij ons magazijn in Mijdrecht dan vervallen de verzendkosten. Afhankelijk van uw bestelling kunnen er wel kosten voor de orderhandling aan verbonden zijn. Wanneer er sprake is van extra kosten dan zullen wij dit vermelden op de factuur. Wij doen ons best de kosten zo laag mogelijk te houden en zullen nooit kosten doorberekenen wanneer dit niet nodig is. 

levertijd

Wij doen ons best om bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst en die wij uit voorraad kunnen leveren, dezelfde dag te verzenden. Bestellingen die wij niet (volledig) uit voorraad kunnen leveren maar waarvan wij verwachten deze binnen enkele dagen te kunnen uitleveren, verzenden wij direct na binnenkomst van het laatste artikel. Wanneer de levertijd van een artikel langer op zich laat wachten of onbekend is, zullen wij uw bestellingen in delen uitleveren.

Door een bestelling te plaatsen bij BB Hearing gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.