12408_1_bbhearing.jpg

geemarc huistelefoon CL9000 voor simkaart

Artikelnummer:
12408
Artikel GTIN:
3521350030013
geemarc_logo_bbhearing.png

De Geemarc CL9000 is gemaakt om te bellen met een vaste telefoon, via het mobiele 4G netwerk. De telefoon heeft diverse functionaliteiten speciaal voor ouderen en/of slechthorenden. Denk hierbij aan de grote knoppen en duidelijk display, maar ook aan de spraakversterking tot +40 dB en het extra luide beltoonvolume tot +90 dB. Daarnaast kun er handsfree gebeld worden en wordt er een SOS armband/halsketting meegeleverd.

Verder is de CL9000 voorzien van een telefoonboek tot 500 contacten en kunnen er tot 200 SMS-berichten worden afgelezen op het display. Tijdens het kiezen van telefoonnummers kan de spraakassistent gebruikt worden om de nummers uit te spreken.

SOS module

De meegeleverde SOS knop heeft de waterdichte IP66 waarde en is voorzien van één knop met LED-indicator. Er kunnen maximaal vijf nummer geprogrammeerd worden in de SOS module, welke in geval van nood gebeld worden. Er is de mogelijkheid een gepersonaliseerde SOS aankondiging in te spreken voor de ontvangers van een noodsignaal. Tevens kunnen oproepen worden aangenomen en afgebroken met de knop, waarbij bij het aannemen van oproepen de handsfree functie op het toestel wordt geactiveerd.

Eigenschappen

merk geemarc
type telefoon via simkaart
kleur wit
lichtsignaal ja
hoornversterking tot 90 dB
handsfree functie ja
menutaal NL, EN, DE, FR, ES, IT, GR, RO
SOS-toets ja
netwerk 4G
simkaart nano