74820 COMBI_1_bbhearing.jpg

combiset ear saver 10 stuks en Limited Hearing textiel stickervel 5 stuks

Artikelnummer:
74820 COMBI

Met deze combinatie biedt u uw klant meer comfort bij het dragen van een mondmasker!

De ear saver draagband helpt verlies van het hoortoestel voorkomen

De ear saver zorgt voor meer comfort bij het dragen van een mondmasker en biedt extra veiligheid voor hoortoesteldragers. 

Met behulp van de ear saver kan het mondmasker worden gedragen zonder de elastieken achter de oren te plaatsen. Dit voorkomt niet alleen irritatie en pijn achter de oren, maar zorgt er tevens voor dat het elastiek niet aan het hoortoestel blijft haken. Gebruik van de ear saver kan vallen of verlies van het hoortoestel voorkomen bij het op- en afdoen van het mondmasker. 

Doordat de elastieken op verschillende standen achter de ear saver kunnen worden gehaakt, is dit verlengstuk voor iedereen geschikt. Maak het mondkapje eenvoudig strakker of losser door gebruik van een ander haakje. 

De ear saver kan naar keuze worden gedragen, of achter op het hoofd of rustend in de nek. Het voorkomt spanningspijn op het hoofd bij langdurig dragen van een mondkapje.

Limited Hearing textielsticker ook te gebruiken op het mondmasker

Door deze sticker op het mondmasker of op de kleding te plakken, is het voor de omgeving duidelijk dat iemand niet (goed) hoort. Prettig nu zoveel mensen mondmaskers dragen en men niet meer kan liplezen.