Cedis producten bij Battery Benelux

Het gerenommeerde Duitse merk Cedis wordt al meer dan twintig jaar exclusief geleverd en gedistribueerd door groothandel Battery Benelux. Cedis is een onmisbaar merk in de wereld van gehoor. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve producten voor de reiniging van hoorapparaten. De reinigingslijn voor hoortoestellen van Cedis bestaat onder andere uit reinigingsspray, doekjes en droogapparaten voor IHO- en AHO-hoortoestellen. Ook zijn er praktische combinatiepakketten verkrijgbaar met meerdere Cedis artikelen. Regelmatig gebruik van de hoogwaardige Cedis reinigingsproducten staat garant voor een aanzienlijk langere levensduur van hoortoestellen. 

Cedis huidverzorging en desinfectie

Naast producten voor de reiniging van hoortoestellen, levert Cedis diverse huidverzorgings- en desinfectieproducten voor professioneel gebruik. Daaronder zijn ook huidverzorgingsproducten voor mensen met een gevoelige huid. Zo zijn er producten voor kinderen en mensen met een infectiegevoelige huid.

Bekijk het assortiment online

Battery Benelux biedt u het complete aanbod Cedis producten. U vindt bij ons de Cedis verzorgingstas, Cedis droogdoos, Cedis reinigingstabletten, Cedis blaasbalg en nog veel meer. De gehele Cedis Profi-lijn kunnen wij u leveren, evenals het populaire hoortoestel reinigingsstation Cedis Sandry Premium. 

Wilt u producten bestellen of de prijzen ervan inzien? Vraag dan een login aan voor onze Client Portal. Let op: als groothandel leveren wij niet aan particulieren. Staat het Cedis product dat u zoekt niet op onze site? Of heeft u andere vragen over het assortiment van Battery Benelux? Neemt u dan contact met ons op.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken