26642_1_bbhearing.jpg

bebird M9S oorreiniger met led en camera

Artikelnummer:
26642
bebird_logo_bbhearing.png

De bebird M9S met ledverlichting en camera is een zeer handig instrument voor de hoorprofessional. Zo is de bebird ideaal bij het verwijderen van cerumen in de gehoorgang, maar ook zeer geschikt als servicetool voor het detecteren van oorsmeerafzetting in ontvanger- en microfoonopeningen. Tevens kan de bebird met camera worden gebruikt als lichtpen bij het nemen van een oorafdruk, het aanmeten van gehoorbescherming of een algemene inspectie van de gehoorgang.

De 6 geïntegreerde LED-lampjes bieden u een optimaal zicht in de gehoorgang. Daarnaast wordt het beeld draadloos verzonden naar de bebird app, die beschikbaar is voor Android en IOS apparaten. Tijdens het gebruik kunnen er desgewenst foto's of video’s worden gemaakt.

De temperatuurregeling zorgt ervoor dat de camera een stabiele temperatuur behoudt van een comfortabele 25°C.

De bebird M9S heeft ten opzichte van zijn voorganger de T15 een nog betere camera en wordt geleverd met een houder, waarin de diverse reinigingshulpstukken zijn opgeborgen. Deze hulpstukken kunnen o.a. worden gebruikt bij het verwijderen van aanwezige cerumen in de gehoorgang.

De bebird is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij met een batterijduur van ongeveer 85 minuten. Opladen kan middels de meegeleverde USB-C-kabel.

Eigenschappen

merk bebird
kleur blauw
lichtbron led
camera 10 megapixel
gewicht 25 gr
batterijduur 85 minuten
soort artikel lichtpen met camera