Leverancier ZVOX

De ZVOX soundbars zijn revolutionair op het gebied van spraakverbetering voor de televisie. Innovatieve speakers met een zeer strakke-  en verfijnde vormgeving beschikbaar in diverse trendy kleuren. De ZVOX sound bars maken gebruik van geavanceerde hoortoestel-technologie, waardoor u van een buitengewone geluidskwaliteit kunt genieten. 

Wilt u ook graag de ZVOX soundbars verkopen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier of distributeur van ZVOX soundbars? Dan bent u bij Battery Benelux aan het juiste adres! Battery Benelux is al jaren de leverancier voor ZVOX-producten. Binnen ons huidige assortiment heeft u als webwinkelier de mogelijkheid om twee soundbars te bestellen: de ZVOX AccuVoice 205 en de ZVOX AccuVoice AV203. Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u interesse in de ZVOX soundbars? Neemt u dan contact op met onze accountmanagers.

Bent u als consument op zoek naar een ZVOX soundbar? Bekijkt u dan de productpagina of ga direct naar onze consumentenshop: hearplanet.nl.

ZVOX logo

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Distributeur ZVOX

ZVOX is al sinds 2003 de pionier in home cinema speakers. ZVOX paste voor het eerst hoortoesteltechniek toe in de TV-luisterhulp. Bent u als winkelier geintereseerd in het verkopen van de ZVOX soundbars, neemt u dan contact op of maak direct een account aan via onze client portal. Battery Benelux is de distributeur van ZVOX producten in de Benelux. Een betrouwbare partner voor al uw luisterhulpen van ZVOX. 

Wist u dat wij ook leverancier/distributeur zijn van:

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures