Exclusief leverancier van Egger producten

Battery Benelux is reeds 20 jaar exclusief distributeur, leverancier en importeur van Egger producten in Nederland, België en Luxemburg.

 Door deze langdurige en intensieve samenwerking tussen Egger en Battery Benelux is de service en kwaliteit van de Egger producten gegarandeerd. Battery Benelux richt zich voornamelijk op het leveren van Egger producten aan audiciens, laboratoria en bedrijven die gespecialiseerd zijn in gehoor oplossingen en gehoor bescherming. Battery Benelux levert dus geen Egger producten aan consumenten.

Wilt u weten of Battery Benelux aan u Egger producten kan leveren? Neem contact op met Battery Benelux door te bellen met +31 (0) 297 53 06 01. Of gebruik ons contactformulier op de website. We bespreken dan vrijblijvend de mogelijkheden en prijzen.

Neem contact op

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Egger producten

De producten van Egger zijn tegenwoordig een maatstaf geworden. In maar liefst 80 landen wereldwijd worden de producten van Egger verkocht en gebruikt. Egger heeft dit succes te danken aan zijn constante technische ontwikkeling en de vervaardiging van nieuwe producten. Egger streeft altijd naar hoogstaande kwaliteit. In de wereld van audiciens, laboratoria, audiologische centra, gehoorbescherming en andere bedrijven die werkzaam zijn met gehoor oplossingen en bescherming, worden veelvuldig de producten van Egger gebruikt.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken