ZOEKT U EEN DISTRIBUTEUR VAN EGGER PRODUCTEN?

Battery Benelux is al 20 jaar exclusief distributeur van de Egger producten in de Benelux landen. Door deze langdurige samenwerking tussen Egger en Battery Benelux is de kwaliteit, service en flexibiliteit van producten gegarandeerd als ze zijn geleverd door Battery Benelux.

Producten van Egger zijn tegenwoordig maatstaf geworden in de wereld van audiciens, audiologische centra, gehoorbescherming, laboratoria en andere bedrijven die werkzaam zijn met gehooroplossingen of -bescherming. Het succes van Egger wordt gekenmerkt door dat de producten in meer dan 80 landen wereldwijd worden gebruikt. Dit komt onder andere doordat Egger een constante ontwikkeling doormaakt en nieuwe producten blijft vervaardigen. Egger streeft altijd naar absolute kwaliteit.

Wilt u weten of Battery Benelux uw distributeur kan worden voor Egger producten?

Neem contact op

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

BATTERY BENELUX: DISTRIBUTEUR VAN EGGER

Battery Benelux richt zich als distributeur van Egger vooral op levering van producten aan audiciens, laboratoria en bedrijven die zijn gespecialiseerd in gehoor bescherming en hoor oplossingen. Battery Benelux is dus geen distributeur van Egger producten voor consumenten.

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures