55157_1_bbhearing.jpg

ZVOX AccuVoice AV157 soundbar

Artikelnummer:
55157
Artikel GTIN:
882360115712
zvox_logo_bbhearing.png

De ZVOX AccuVoice AV157 is geschikt voor iedereen, die zich stoort aan de slechte verstaanbaarheid van de hedendaagse televisie. De soundbar is mooi afgewerkt met een strakke vormgeving. Met de soundbar kan de luidheid van spraak afgestemd worden op de individuele behoefte van de luisteraar door gebruik te maken van de twaalf vooraf geprogrammeerde boost niveaus.

Het voordeel van deze luisterhulp is dat de televisie niet meer hard gezet hoeft te worden en spraak toch goed verstaanbaar is. De AccuVoice technologie zorgt er tevens voor dat commercials automatisch gedempt worden.

De meegeleverde afstandsbediening is waterafstotend en voorzien van grote, gemakkelijk leesbare knoppen. Ook kan de AV157 gekoppeld worden aan de meeste infrarood afstandsbedieningen die bij een televisie of mediabox geleverd worden.

Wat is AccuVoice technologie?

De gepatenteerde techniek, welke ZVOX toepast in de soundbars, betekende een ware revolutie. De technologie leidt tot een glasheldere dialoog en zorgt ervoor dat spraak helder en duidelijk te verstaan is op televisie. Hierbij wordt niet het totale geluid versterkt, maar worden de stemmen uit het achtergrondgeluid gefilterd en de signalen gemanipuleerd.

Eigenschappen

merk ZVOX