There’s LED. And there’s LED-HQ

Heine Mini 3000 serie

Maximale kwaliteit, minimale grootte

De instrumenten uit de HEINE Mini 3000 serie zijn een succesvolle combinatie van de beste kwaliteit en het gemak van een compact ontwerp. Een comfortabele bediening in elke onderzoekssituatie is gegarandeerd met het ergonomische en compacte design van de Mini 3000 otoscoop en lichtpen.

There’s LED. And there’s LEDHQ

Een uitstekende verlichting is het allerbelangrijkste bij een medische inspectie en het stellen van de juiste diagnose. Het door Heine ontwikkelde LED-HQ heeft als unieke eigenschap de uitzonderlijk hoge colour rendering index t.b.v. een nagenoeg exacte kleurweergave. Het gebruik van LED is daarnaast zeer duurzaam en milieuvriendelijk omdat u geen halogeenlampjes meer hoeft te vervangen.

Welke variant past het beste bij u?

Geeft u de voorkeur aan het stellen van de beste diagnose en efficiëntie? Dan kiest u voor de F.O. LEDHQ otoscoop. Dit instrument maakt gebruik van Fiber Optic voor perfect zicht en is uitgerust met een LEDHQ lamp, welke zorgt voor een consistente heldere witte lichtopbrengst. LED verlichting heeft daarbij een zeer lange levensduur en is energie efficiënt, wat maakt dat deze otoscoop weinig onderhoud nodig heeft.  

De F.O. XHL variant is voorzien van een helder xenon-halogeenlampje. Het grootste verschil met de LEDHQ variant is dat dit lampje regelmatig vervangen dient te worden en uw otoscoop hiermee dus wat vaker onderhoud nodig heeft.

De laatste variant in het assortiment van BB Hearing is de Mini 3000 Direct XHL. Ook deze variant maakt gebruik van een xenon-halogeenlampje. Het verschil met de F.O. XHL otoscoop is de manier van lichtweergave.

Op onderstaande afbeelding ziet u het verschil in weergave tussen de verschillende otoscopen uit de Mini 3000 serie. Bij de Direct XHL otoscoop zit het lampje in de kop van het instrument waardoor er een stukje zicht weggenomen wordt. De andere twee varianten maken gebruik van Fiber Optic (F.O.) en sturen het licht via een fiberglas element het oor in. Dit zorgt voor een perfect zicht in het oor.

heine
mini 3000
ledhq
otoscoop