67230_1_bbhearing.jpg

Shokz OpenSwim zwart

Artikelnummer:
67230
Artikel GTIN:
850033806304
aftershokz_logo_bbhearing.png

De OpenSwim brengt open-ear luisteren naar nieuwe dieptes. Het IP68 waterdichte ontwerp is bestand tegen totale onderdompeling in water tot maximaal 2 meter diep. Met een batterijduur tot wel 8 uur en een opslagcapaciteit van tot wel 1200 nummers kun je continu genieten van de buitengewone geluidskwaliteit onder water. Het is de beste keuze voor tijdens het zwemmen.

 

Baanbrekende en kristalheldere luisterervaring

De vernieuwde PremiumPitch™ 2.0+ technologie levert het breedste en meest dynamische stereo geluid dat beengeleiding technologie kan bieden. Dankzij de PremiumPitch™ 2.0+ is een diepere bas mogelijk met minder trillingen.

Stevige pasvorm

De OpenSwim heeft een ergonomisch ontwerp en een titanium frame dat met je meebeweegt en biedt zo volledige bewegingsvrijheid.

Waterdicht
De koptelefoon is IP68 geclassificeerd, waarmee zwemmen tot een diepte van 2 meter geen enkel probleem is.

8 uur non-stop luisteren
Tot 8 uur aan muziek en gesprekken. Met de OpenSwim kunt u er de hele dag tegenaan.

Bone conduction

Wat is bone conduction? Bone conduction of botgeleiding is een innovatieve technologie waarbij het geluid niet op de klassieke manier via de oorschelp haar weg naar het binnenoor vindt, maar via de jukbeenderen. Kleine vibraties worden via het jukbeen naar het trommelvlies getransporteerd. Vervolgens worden deze geluidstrillingen doorgegeven aan het slakkenhuis waar de omzetting van geluidstrilling naar zenuwimpulsen plaats vindt. Deze zenuwimpulsen worden daarna weer aan onze hersenen doorgegeven waardoor wij geluid ervaren.

Eigenschappen

merk Shokz
type hoofdtelefoon
kleur zwart
Bluetooth 5.1
gewicht 30 gram
waterbestendig IP68
batterijduur 8 uur