67216_1_bbhearing.jpg

Shokz OpenRun Pro beige

Artikelnummer:
67216
Artikel GTIN:
850033806342
aftershokz_logo_bbhearing.png

Sta open voor de wereld om je heen. Dankzij het open-ear ontwerp kun je tegelijkertijd naar muziek luisteren en het verkeer horen. Of je nu hardloopt op straat of fietst in de bergen, de OpenRun biedt een unieke luisterervaring van hoge kwaliteit zonder je af te sluiten van de wereld om je heen.

Baanbrekende en kristalheldere luisterervaring
De vernieuwde PremiumPitch™ 2.0+ technologie levert het breedste en meest dynamische stereo geluid dat bone conduction technologie kan bieden. Dankzij de PremiumPitch™ 2.0+ is een diepere bas mogelijk met minder trillingen.

Stevige pasvorm
De OpenRun heeft een ergonomisch ontwerp en een titanium frame dat met je meebeweegt en biedt zo volledige bewegingsvrijheid.

Waterbestendig
De koptelefoon heeft een waterbestendige IP55-clasificatie en is daarmee beschermd tegen spatten, zweet en zelfs tegen regen.

10 uur non-stop luisteren
Tot 10 uur aan muziek en gesprekken. Met de OpenRun Pro kunt u er de hele dag tegenaan. OpenRun Pro heeft ook een Quick Charge-functie van 5 minuten voor een batterijduur van maximaal 1,5 uur.

Draadloze verbinding, uitstekende gesprekskwaliteit
Uitgerust met een Qualcomm Bluetooth 5.1 chip, dubbele ruisonderdrukkende microfoon en CVC algoritme om je stem te scheiden van de achtergrondgeluiden, zodat je heldere en duidelijke gesprekken kunt voeren.

Eenvoudige bediening, muziek binnen handbereik
Met gemakkelijk te vinden knoppen en snelle bediening zoals afspelen, naar een volgend nummer, pauzeren en een gesprek beantwoorden en dit allemaal met slechts één druk op de knop.

Eigenschappen

merk Shokz
type hoofdtelefoon
kleur beige
Bluetooth 5.1
gewicht 29 gram
waterbestendig IP55
batterijduur 10 uur gesprekstijd