maxcom KXT 481 met sos module

Artikelnummer:
13411
Artikel GTIN:
5908235972756
maxcom_logo_bbhearing.png

Eenvoudige telefoon met SOS toets en SOS hanger voor senioren. De telefoon heeft extra grote knoppen, er kan naar twee favorieten gebeld worden met de fotogeheugentoetsen en er is een fysieke SOS toets aanwezig. Tevens is het contrast van het display naar wens in te stellen.

Bij inkomende oproepen zal er naast de beltoon ook een lichtsignaal te zien zijn. Gemiste oproepen worden aangeduid door een rood knipperend lampje.

De SOS module van de KXT 481

Deze telefoon is voorzien van een vaste SOS toets op het toestel en een losse hanger voor om de hals. Er kunnen maximaal vijf personen gekoppeld worden aan de functie, welke gewaarschuwd worden in geval van nood. Het is mogelijk om een eigen noodoproep in te spreken via de telefoon. Bij het indrukken van de alarmknop wordt er een oproep tot stand gebracht via de handsfree modus. Wanneer er niet opgenomen wordt of de oproep naar de voicemail overgeschakeld wordt, gaat de telefoon naar het volgende nummer bellen.

De hanger kan ook gebruikt worden om inkomende oproepen aan te nemen. Wanneer de drager op de knop drukt bij inkomende oproepen zal het toestel overschakelen op de handsfree modus.

Eigenschappen

merk maxcom
type vaste telefoon
kleur wit
lichtsignaal ja
hoornversterking tot 25 dB
handsfree functie ja
fototoetsen 2
menutaal NL, EN, DE, FR, ES, IT, GR, RO
telecoil ja
antwoordapparaat nee
SOS-toets ja
tijdelijk niet leverbaar ja