86346_1_bbhearing.jpg

LumoScent aroma diffuser met nachtlampje

Artikelnummer:
86346
Artikel GTIN:
4260277010911
flowmed_logo_bbhearing.png

aroma diffuser | stimuleert het inslapen en een gezonde nachtrust

Met de LumoScent luchtbevochtiger ontstaat er een aangenaam binnenklimaat. Door toevoeging van een druppel aromatische etherische olie wordt tevens een fijne subtiele geur verspreid, wat een positieve invloed heeft op het gevoel van welzijn. De diffuser is voorzien van speciale slaapverlichting wat bijdraagt aan een ontspannen nachtrust, zeker in combinatie met een rustgevende aroma therapie olie. LumoScent met aromatherapie is aan te raden voor iedereen die moeite heeft met inslapen, bijvoorbeeld door stress of tinnitus.

 

aroma diffuser

Met behulp van geavanceerde ultrasone technologie produceert deze aroma diffuser microfijne nevel, wat de luchtvochtigheid verhoogt en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het zuivert de lucht en bindt huisstof en ziektekiemen. De toevoeging van een aromatherapie olie zorgt daarnaast voor een extra beleving en een verhoogd gevoel van welzijn. Er is bijvoorbeeld een ruime keuze aan de bijpassende aromatische oliën van OilScent die in de diffuser kunnen worden gebruikt.  Van slaap bevorderend en ontspannend tot energie opbouwend, het kan altijd worden aangepast aan de persoonlijke behoeften. De OilScent aromatische olie is apart verkrijgbaar en wordt niet meegeleverd met de LumoScent.

sfeervolle slaapverlichting

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor de gezondheid. Met deze speciaal ontworpen slaapverlichting met 5 LED's (2.000 Kelvin) wordt de natuurlijke afgifte van melatonine gestimuleerd, waardoor men makkelijker in slaap valt. De verlichting kan worden ingesteld op drie helderheidsniveaus. Het subtiele warmwitte licht prikkelt de slaap is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken. Bovendien geeft het een aangename sfeer in de kamer.

oplaadbaar en eenvoudige bediening

De LumoScent bevat een geïntegreerde oplaadbare batterij kan daardoor draadloos worden gebruikt. Eenvoudige bediening door sensorknoppen.

 

Eigenschappen

merk flow-med
inhoud LumoScent luchtbevochtiger excl. aromatische olie
afmetingen 176 x 176 x 88 mm (l x b x h)
gewicht 430 gr
aansluiting usb-c