34003_1_bbhearing.jpg

iLuv trilwekker Smart Shaker 3

Artikelnummer:
34003
Artikel GTIN:
639247951631
iluv_logo_bbhearing.png

Bij uitstek de trilwekker voor doven, slechthorenden, senioren en diepe slapers. De wekker is draadloos en koppelt via Bluetooth met een smartphone. Via de app kan de trilschijf ingesteld worden naar persoonlijke voorkeuren. Het gebruik is eenvoudig waardoor de wekker geschikt is voor iedereen met een smartphone.

Lees meer...

Wekinstellingen van de SmartShaker 3
De krachtige motor in de wekker kan ingesteld worden op vijf verschillende niveaus. Afhankelijk van hoe diep iemand slaapt, kan de sterkte van de trilfunctie eenvoudig aangepast worden via de app. Daarnaast is er de mogelijkheid om meerdere alarmtijden in te stellen en deze voor meerdere dagen vooraf te programmeren. Omdat de SmartShaker instellingen opslaat in het apparaat, zal deze de gebruiker zelfs wekken wanneer de telefoon uit staat.

Meldingen van de draadloze wekker
De trilwekker is voorzien van drie LED indicatoren welke de accuduur weergeven. Het is tevens mogelijk om waarschuwingen van inkomende oproepen, berichten en social media meldingen te ontvangen via de wekker. Bij inschakeling van deze functies geven de LED lampjes aan om welk type melding het gaat.

Rustig en in stilte wakker worden
Conventionele wekkers zijn uitgerust met een, voor de meeste mensen, onaangenaam geluid. Naast dat alleen een wekgeluid misschien niet voldoende is om wakker te worden, heeft een partner of medebewoner ook last van het geluid. 

De beste wekker voor kinderen
Opstaan is vaak een uitdaging voor kinderen. De Snooze knop wordt vaak gebruikt om nog even verder te slapen. Ook het luide zoemalarm wordt vaak genegeerd. Met deze trilwekker kan dit patroon doorbroken worden.

Eigenschappen

merk iLuv
type trilschijf
kleur zwart
vorm rond
trilfunctie ja
lichtsignaal ja