12161_1_bbhearing.jpg

geemarc TV hoofdtelefoon CL7500 opti

Artikelnummer:
12161
Artikel GTIN:
3521350009965
geemarc_logo_bbhearing.png

Dit product is speciaal ontworpen voor mensen met gehoorverlies.

Deze hoofdtelefoon biedt verschillende gebruiksmogelijkheden, waaronder koppeling met televisie, smartphone, tablet en andere audioapparaten die een optische of 3,5 mm jack uitgang hebben. De hoofdtelefoon is draadloos en garandeert tot 8 uur luisterplezier na een laadtijd van 6 uur. De koptelefoon heeft een indrukwekkend maximaal volume van +125 dB en zowel aanpasbare hoge/midden/lage tonen als bass/treble instellingen. Daarnaast is het linker- en rechtervolume onafhankelijk van elkaar te regelen.

Deze luisterhulp wordt over het hoofd gedragen en weegt slechts 245 gram wat zorgt voor comfortabel draagplezier. De bedieningsknoppen zijn gemakkelijk toegankelijk tijdens het dragen. Bovendien schakelt de hoofdtelefoon zichzelf automatisch uit na 4 minuten wanneer er geen geluidssignaal wordt ontvangen.

Het bereik van maximaal 35 meter binnenshuis en maximaal 200 meter buitenshuis biedt volop bewegingsvrijheid bij het luisteren naar de favoriete audio. Het is bovendien mogelijk om meerdere hoofdtelefoons aan één basisstation te koppelen.

Eigenschappen

merk geemarc
type hoofdtelefoon
kleur zwart/grijs
gewicht 245 gram
batterijduur 8 uur
volume tot 125 dB
balansregeling ja