12205_1_bbhearing.jpg

geemarc trilwekker wake'n'shake light

Artikelnummer:
12205
Artikel GTIN:
3521350009002
geemarc_logo_bbhearing.png

De Wake & Shake Light wekker is uitgerust met een 'sunrise-simulatie'. Deze wekstand zorgt ervoor dat de lichtintensiteit geleidelijk toeneemt wanneer het alarm gaat. De verlichtingssterkte is 300 lux en instelbaar op 15 standen. het is mogelijk om de 'sunrise-simulatie uit te schakelen.

Lees meer...

Er kan gekozen worden om gewekt te worden door de gebruikelijke alarmtoon of door natuurgeluiden. De wekker is voorzien van de volgende natuurgeluiden: zee, regen, wind, vogels of kikker. Het wekgeluid is aanpasbaar tot maximaal +95 dB. Daarnaast is de wekker voorzien van lichtflitsen.

De meegeleverde trilschijf zorgt ervoor dat de wekker ook zeer geschikt is voor mensen met een verminderd gehoor. Verder is de wekker uitgerust met een groot en gemakkelijk af te lezen display, is de wekker voorzien van een radio met vijf voorkeuzezenders en kan er een extern apparaat worden opladen via de ingebouwde USB-poort.

NB: (tril)wekkers voor slechthorenden die niet aan te sluiten zijn op een uitbreidbaar wek- en waarschuwingssysteem voor gebruik in en om het huis zijn met 21% BTW belast.

Eigenschappen

merk geemarc
type wekker
kleur wit
wekvolume tot 95 dB
trilfunctie ja
lichtsignaal ja
snoozefunctie ja
extern trilkussen ja
type display LCD
USB poort ja