12163_1_bbhearing.jpg

geemarc afstandsbediening TV foto 100

Artikelnummer:
12163
Artikel GTIN:
3521350009552
geemarc_logo_bbhearing.png

De Geemarc TV foto 100 afstandsbediening voor o.a. senioren biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het bedienen van de televisie. Het schakelen tussen zenders en het aanpassen van het volume wordt eenvoudig gemaakt door de grote, overzichtelijke knoppen. Deze knoppen kunnen worden voorzien van afbeeldingen, zoals de logo's van favoriete tv-zenders, om een gevoel van vertrouwdheid en comfort te creëren tijdens het televisie kijken.

De TV foto 100 afstandsbediening heeft in totaal 20 functietoetsen, waarvan er 10 aanpasbaar zijn. Hierdoor kunnen kanalen met maximaal 3 cijfers gemakkelijk worden opgeslagen op elke gewenste toets (bijvoorbeeld: #1 toets = kanaal 121). Het uploaden van programmeersoftware naar de afstandsbediening kan eenvoudig via de meegeleverde USB/jack-kabel. Bovendien geeft een lichtindicator op de afstandsbediening aan welke modus is geselecteerd, variërend tussen 'apparaat' en 'foto'. Deze remote control voor de televisie werkt op 2 AAA batterijen (niet meegeleverd).

Deze speciaal ontworpen afstandsbediening is bedoeld om de kwaliteit van leven te verbeteren en de zelfstandigheid te vergroten voor mensen die moeite hebben met een reguliere afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunnen zij weer genieten van hun favoriete programma's zonder frustratie over ingewikkelde knoppen of verwarrende symbolen.

Eigenschappen

merk geemarc
kleur wit
afmetingen 21 x 6 x 2,6 cm
type batterij 2x AAA batterij (niet inbegrepen)