13302_1_bbhearing.jpg

fysic mobiele telefoon F10

Artikelnummer:
13302
Artikel GTIN:
8711902077114
fysic_logo_bbhearing.png

Deze mobiele telefoon van fysic is ontwikkeld voor senioren en mensen met een verminderd gehoor. Een eenvoudig menu, grote toetsen, grote cijfers en letters maken de telefoon voor bijna iedereen geschikt. Het toestel is uitgerust met een spraakversterking tot +25 dB, wat past bij een gemiddeld gehoorverlies.

Om het gemak voor de gebruiker te garanderen is de Fysic F10 alleen uitgerust met de belangrijkste functies, dat met een overzichtelijk en duidelijk menu. 

Daarnaast is deze gsm voorzien van een SOS toets op de achterzijde. Met één druk op de knop wordt er een SMS verzonden naar de voorgeprogrammeerde noodnummers, waarbij het bericht zelf aan te passen is. Ook wordt er een telefoonverbinding tot stand gebracht in de luidsprekermodus. Tevens kan er een waarschuwingstoon worden ingesteld. Deze allarmeert de omgeving wanneer de gebruiker de SOS toets activeert.

Er zijn vijf telefoonnummers te programmeren in de SOS module. Na het indrukken van de knop wordt er een verbinding tot stand gebracht met de eerste nummer. Bij het niet beantwoorden van de oproep gaat de telefoon door naar nummer twee en zo verder.

Eigenschappen

merk fysic
type mobiele telefoon
kleur zwart
trilfunctie ja
type display LCD
hoornversterking tot 25 dB
handsfree functie ja
geheugentoetsen 2
menutaal NL, EN, DE, FR, ES, IT, GR, RO
SOS-toets ja
laadstation ja
Wi-Fi nee
netwerk 4G
simkaart nano