86239_1_bbhearing.jpg

dry-cap uv 2®

Artikelnummer:
86239
Artikel GTIN:
4260277018146
flow_med_logo_bbhearing.png

De dry-cap uv 2 | De grotere variant van de dry-cap uv.

Het droog- en reinigingssysteem dat ook geschikt is voor oplaadbare hoortoestellen en Airpods

Met de dry-cap uv 2 kunnen hoortoestellen elektrisch worden gereinigd, gedesinfecteerd én gedroogd tijdens het opladen. Het apparaat kan eenvoudig over het laadstation heen worden geplaatst. De dry-cap uv 2 heeft een groter formaat, waardoor ook de grotere laadstations eronder passen. 

Lees meer...

Hoortoestellen hebben het juiste onderhoud nodig. Door cerumen en vocht kan de werking van hoorapparaten ernstig worden verstoord. Zo is het belangrijk om de toestellen goed te reinigen en te drogen. Vanaf nu is het mogelijk om oplaadbare hoortoestellen op te laden en tegelijkertijd te drogen en te desinfecteren met de dry-cap uv. Eenvoudig in gebruik doordat het apparaat over het laadstation kan worden geplaatst.

Door het grotere formaat van de dry-cap uv 2 is de benodigde tijd voor het droog- en reinigingsproces wat langer dan bij de kleinere dry-cap uv.

Met de Dry & Clean modus van 2 uur, worden de hoortoestellen gedroogd en hygiënisch gereinigd door een efficiënte ventilator en een UV-C lamp. Bij gebruik van alleen de Clean modus van 2 minuten worden de toestellen snel hygiënisch gereinigd.

Na afloop van het proces schakelt het apparaat automatisch uit.

De dry-cap uv 2 is eenvoudig in gebruik doordat het apparaat werkt met een 5V-USB basis. Een USB 2.0 poort is dus voldoende om de dry cap uv 2 aan te sluiten. Tegenwoordig zijn vele apparaten voorzien van een USB 2.0 poort, denk aan powerbanks, PC's, TV's, audioapparatuur en stopcontacten.

Afmetingen dry-cap uv 2

Lengte: 120 mm
Breedte: 120 mm
Hoogte: 120 mm

Eigenschappen

merk flow-med
functie desinfecteren en drogen
UV-C ja
soort artikel droogsysteem