86241_1_bbhearing.jpg

dry-cap uv 2.1® usb-c

Artikelnummer:
86241
Artikel GTIN:
4260277010416
flow_med_logo_bbhearing.png

Met de dry-cap uv 2.1 kunnen hoortoestellen elektrisch worden gereinigd, gedesinfecteerd én gedroogd tijdens het opladen. Het apparaat kan eenvoudig over het laadstation heen worden geplaatst, wat het systeem geschikt maakt voor oplaadbare hoortoestellen en zelfs Airpods. 

Met de Dry & Clean modus van 2 uur, worden de hoortoestellen gedroogd en hygiënisch gereinigd door een efficiënte ventilator en een UV-C lamp. Bij gebruik van alleen de Clean modus van 2 minuten worden de toestellen snel hygiënisch gereinigd. Na afloop van het proces schakelt het apparaat automatisch uit.

Lees meer...

Hoortoestellen hebben het juiste onderhoud nodig. Door cerumen en vocht kan de werking van hoorapparaten ernstig worden verstoord. Zo is het belangrijk om de toestellen goed te reinigen en te drogen. Vanaf nu is het mogelijk om oplaadbare hoortoestellen op te laden en tegelijkertijd te drogen en te desinfecteren met de dry-cap uv. Eenvoudig in gebruik doordat het apparaat over het laadstation kan worden geplaatst.

De dry-cap uv 2.1 beschikt over een USB-C aansluiting. De USB-C stekker is door de platte aansluiting zeer eenvoudig in het apparaat te steken, waardoor er minder kans is op schade aan de aansluiting. De 5V-USB stroomkabel kan verder eenvoudig op ieder apparaat met een USB 2.0 poort worden aangesloten. Tegenwoordig zijn vele apparaten voorzien van een USB 2.0 poort, denk aan powerbanks, PC's, TV's, audioapparatuur en stopcontacten.

Afmetingen dry-cap uv 2.1

Lengte: 120 mm
Breedte: 120 mm
Hoogte: 120 mm

Eigenschappen

merk flow-med
functie desinfecteren en drogen
UV-C ja
soort artikel droogsysteem