130050_1_bbhearing.jpg

blaupunkt GPS tracker GS 02 2G

Artikelnummer:
130050
Artikel GTIN:
5999569070010
blaupunkt_logo_bbhearing.png

Deze mobiele SOS-tracker is het perfecte hulpmiddel in geval van nood. De GS 02 werkt via een simkaart (nano), waardoor deze overal te gebruiken is. Met de ingebouwde GPS module kun je de gebruiker volgen of zien waar deze zich bevindt in geval van nood. 

Met één druk op de SOS-button wordt er handsfree een telefonische verbinding tot stand gebracht met het maximaal drie vooraf geprogrammeerde telefoonnummers. De nummers worden na elkaar gebeld tot er door één van de drie contactpersonen opgenomen wordt. De tracker heeft een ingebouwde microfoon waardoor luid en duidelijk praten met de gebruiker mogelijk is. Tevens zal de locatie van de gebruiker zichtbaar zijn in de gratis app (Android of iOS).

Lees meer...

In situaties waarin personen zich buiten een vooraf ingesteld bewegingsbereik bevinden heb je de optie een sms te laten versturen naar je telefoon en de bewegingen van deze persoon live te volgen in de app. Dit kan een handige functie zijn wanneer iemand in je omgeving verdwaald raakt of bijvoorbeeld wegloopt. 

Daarnaast krijg je als supervisor een melding wanneer de batterij bijna leeg is, kun je de tracker uitschakelen, resetten en opnieuw instellen.

De Blaupunkt GPS SOS tracker is bestand tegen stof en (regen)druppels (IP 65). Het is mogelijk om de tracker als armband of om de hals te dragen.

* IP 65 bescherming, volledig beschermd tegen stof en lage druk waterstralen uit alle richtingen.

Afhankelijk van het gebruik (GPS, aantal oproepen) heeft de accu van de Blaupunkt een capaciteit om 3 tot 7 dagen te werken zonder deze op te laden. 

Het formaat van de tracker is zeer compact: 4,2 x 4,6 x 1,45 cm. De tracker wordt geleverd met een siliconen hoes, polsband en halskoord.

Bekijk de app in de Play Store of App store (Nederlandstalige app is beschikbaar)

Het betreft een 2G apparaat. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk.

Eigenschappen

merk blaupunkt
type tracker
kleur wit