14101_1_bbhearing.jpg

bbrain sprekende kalenderklok zwart

Artikelnummer:
14101
Artikel GTIN:
8720726781046
bbrain_logo_bbhearing.png

De sprekende kalenderklok van bbrain heeft een scala aan functionaliteiten die verder gaan dan alleen het tonen van tijd en datum. Met maar liefst 20 vooraf geprogrammeerde herinneringsberichten is deze klok een handig hulpmiddel om gebruikers te helpen bij hun dagelijkse routine en belangrijke afspraken. Deze uitgebreide functionaliteit draagt bij aan de onafhankelijkheid van de gebruiker. Voorbeelden van beschikbare reminders zijn onder andere het innemen van medicijnen, het drinken van water, bezoekjes aan familie of een bezoek aan de dokter.

Men heeft de keuze om de herinneringen eenmalig, dagelijks of wekelijks te laten herhalen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om persoonlijke herinneringsberichten in te spreken, wat vooral voor ouderen en/of mensen met dementie een vertrouwd gevoel kan geven.

De grote en makkelijk leesbare tekst plus de verschillende opties voor een zo duidelijk mogelijke weergave, maakt dat deze klok bovendien perfect geschikt is voor ouderen en/of mensen met verminderd zicht.

Deze sprekende kalenderklok is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood.

Eigenschappen

merk bbrain
type sprekende kalenderklok
kleur zwart
afmetingen 20,5 x 16,2 x 6 cm (h x b x d)
wekvolume gesproken
trilalarm nee