14103_1_bbhearing.jpg

bbrain dementieklok wit

Artikelnummer:
14103
Artikel GTIN:
8719326193854
bbrain_logo_bbhearing.png

De bbrain basic analoge dementieklok biedt een uitgebreide tijdsweergave, inclusief datum, tijd, dag en dagdeel. Met het grote 10 inch scherm en verschillende kleurcontrasten, waaronder een speciale slechtziende modus, is deze klok ook geschikt voor mensen met een verminderd zicht.

Het unieke aan deze klok is dat het display kan mee veranderen met de behoeften van de gebruiker. De klok bevat maar liefst 21 reminders. Hieronder vallen 3 medicijnherinneringen, 5 eet- en drinkmomenten, 6 dagbestedingen en 4 dagstructuren. Daarnaast worden ook de verjaardag van de gebruiker, Kerst en Nieuwjaar niet vergeten. Bij elk herinneringsmoment maakt de klok gebruik van geluidsnotificaties. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur, kan er bovendien worden gewisseld tussen analoge en digitale weergave.

De klok, die ook geschikt is om op te hangen, werkt via het netstroom en is niet oplaadbaar of met batterijen te gebruiken.

De verrassend uitgebreide functionaliteiten en het gebruikersgemak zorgen ervoor dat de bbrain basic analoge dementieklok perfect is voor iedereen die op zoek is naar een traditionele manier om de tijd bij te houden of last heeft van (beginnende) dementie of geheugenproblemen.

Eigenschappen

merk bbrain
type dementieklok
kleur wit
afmetingen 16,2 x 24,7 x 2,5 cm (h x b x d)
trilalarm nee