reiniging en onderhoud

Uw klant heeft het meeste plezier van zijn of haar hoortoestellen als deze goed worden onderhouden. Naast alle producten en accessoires die bijdragen aan de juiste werking en een langere levensduur van de hoortoestellen, vindt u op onze website ook informatie over hoe onderhoud het beste uit te voeren is.

Onderhoudsproducten voor het reinigen en drogen van hoortoestellen kunt u bij ons bestellen van o.a. de merken cedis, audinell en Dreve. Deze producten zijn los verkrijgbaar of u kunt kiezen voor een complete set afgestemd op het type hoortoestel. Daarbij is het mogelijk om deze producten in de vorm van een private label met uw bedrijfsnaam en logo bij BB Hearing aan te schaffen.

Naast de onderhoudsproducten bestelt u bij ons diverse droogsystemen en overige accessoires voor het juiste hoortoestelonderhoud. 


batterijen

Hoortoestel batterijen zijn verkrijgbaar van het merk power one. De hoorbatterijen van power one zijn tevens als private label verkrijgbaar in blisters met uw logo en bedrijfsgegevens. De batterijen zijn verkrijgbaar in de typen: 10, 13, 312 en 675.

Wij verkopen naast hoorbatterijen ook de penlite, knoopcel en opladers van de merken Duracell en Varta.


werkplaats

Als hoorspecialist wilt u werkzaamheden op een efficiënte en professionele manier uitvoeren. Hiervoor heeft u verschillende apparaten, machines, artikelen en instrumenten nodig. Bij BB Hearing vindt u alles om een werkplaats in te richten en aan te vullen.

Het assortiment is uiteenlopend van sprays, geluidsslang, boortjes en lakken tot geavanceerde boor- en freesmachines en vacuümreinigers.


consumenten artikelen

Binnen deze categorie vindt u artikelen die voor slechthorenden en senioren een positieve bijdrage kunnen hebben op het dagelijks leven. Het gaat om artikelen die te gebruiken zijn voor consumenten met of zonder hoortoestellen.

Er is veel vraag naar telefoons voorzien van bijvoorbeeld geluidsversterking, grote knoppen en een duidelijk display. BB Hearing levert vaste en draadloze huistelefoons, mobiele telefoons en bijbehorende accessoires voor de consument.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hulpmiddelen om beter in slaap te komen, die helpen tegen de klachten van tinnitus of wekkers om juist beter wakker te worden.

Voor de bescherming van hoortoestellen bieden wij beschermhoesjes van Ear Gear in verschillende maten en designs.

Daarnaast zijn wij leverancier van World Wide Visible artikelen. Met deze artikelen kunnen slechthorenden en/of slechtzienden aan anderen duidelijk maken dat zij met een beperking te maken hebben.


afdrukken

De basis van passende oorstukjes en gehoorbescherming ligt bij het nemen van een perfecte oorafdruk. Bij ons bestelt u uitsluitend de beste materialen van o.a. Egger en Dreve.

Afdrukmateriaal is te verkrijgen voor cartridge systemen of in potten zodat u deze zelf kunt mengen. De afdrukmaterialen zijn verkrijgbaar voor het nemen van oorafdrukken of om zwemstukjes te vervaardigen.

Naast de afdrukmaterialen bestelt u bij BB Hearing bijvoorbeeld afdrukpads, afdrukpistolen en overige accessoires die u nodig heeft tijdens het nemen van afdrukken. 


audiometrie

Instrumenten en apparatuur om hoortesten op de juiste manier af te nemen en de perfecte diagnoses te stellen koopt u bij BB Hearing. Otoscopen, lichtpennen, bijbehorende trechters en vervangende onderdelen bieden wij o.a. aan van het bekende Duitse merk Heine. Naast de instrumenten en accessoires vindt u in onze webshop ook meetcabines, audio-, decibel- en tympanometers.

Tevens kunt u bij BB Hearing een mobiele audicienspraktijk, namelijk de Audivan. Voorzien van alle apparatuur om de beste hoorzorg te verlenen, in Nederland geproduceerd en altijd op maat gemaakt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Audivan. 
veiligheid en hygiëne

Het is belangrijk voor uw klanten, collega's en uzelf om te werken in een schone en veilige omgeving. Bestel in onze webshop producten om uw werkplaats, handen en gezicht te reinigen, desinfecteren en te beschermen.


gehoorbescherming

Diverse soorten oordoppen en oorkappen voor eenmalig gebruik of om vaker te dragen. De gehoorbescherming in ons assortiment is universeel en in verschillende situaties te gebruiken. De oordoppen en oorkappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en te gebruiken door baby’s, peuters, kinderen en volwassenen.


productpresentatie

Artikelen ter ondersteuning van de productpresentatie in uw winkel. Hierbij kunt u denken aan informerende leaflets en displays om hoortoestellen of hoorbatterijen aan uw klanten te tonen.