422931_1_bbhearing.jpg

amplicomms M50 EU

Artikelnummer:
422931
Artikel GTIN:
3700601422931
amplicomms_logo_bbhearing.png

De Amplicomms M50 is een eenvoudige smartphone voor ouderen en slechthorenden. De smartphone is voorzien van een Android 10 besturingssysteem. De knoppen op het scherm zijn extra groot, zodat het toestel eenvoudig te gebruiken is. Er kan een keuze gemaakt worden tussen twee verschillende menu's, wat de smartphone geschikt maakt voor iedereen. Hoortoesteldragers kunnen gebruik maken van de ingebouwde ringleiding of de hoortoestellen koppelen via Bluetooth.

Comfortabel basisstation
Om de smartphone op te laden kan deze in het basisstation geplaatst worden. Tevens kan het basisstation gebruikt worden om oproepen aan te nemen of te beëindigen. Het basisstation is voorzien van een ingebouwde speaker zodat de smartphone zeer geschikt is voor slechthorenden.

SOS noodknop
Voor extra veiligheid en gemoedsrust van de gebruiker is de smartphone voorzien van een SOS knop. Bij het indrukken van de knop wordt er contact gezocht met maximaal vijf vooraf ingestelde telefoonnummers. Wanneer er opgenomen wordt door de ontvanger, zal de M50 automatisch overschakelen op de handsfree functie. Daarnaast wordt er een sms-bericht met de GPS locatie verzonden. 

Overige functies
De M50 smartphone heeft een opslaggeheugen van 16GB en is eenvoudig uit te breiden met een micro SD-kaart. Foto’s worden gemaakt met de 5 megapixel autofocus camera. Selfies maken of videobellen kan met de 3 megapixel frontcamera.

Eigenschappen

merk amplicomms
type smartphone
kleur zwart
trilfunctie ja
lichtsignaal ja
type display touchscreen
beltoonvolume tot 75 dB
hoornversterking nee
handsfree functie ja
fototoetsen 3
geheugentoetsen nee
menutaal o.a. NL, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
telecoil ja
SOS-toets ja
Bluetooth 4.2
laadstation ja, met ingebouwde speaker tot +75 dB
GPS ja
besturingssysteem Android 10 Go
Wi-Fi ja
netwerk 4G
simkaart micro (optioneel 2 kaarten)
camera 5.0 megapixel