864351_1_bbhearing.jpg

Alpine Muffy kids oorkappen roze

Artikelnummer:
864351
Artikel GTIN:
8717154026481
alpine_logo_bbhearing.png

Muffy Kids Oorkappen voor kinderen

Jonge kinderen worden dagelijks veel blootgesteld aan harde geluiden. Spelen met andere kinderen op het schoolplein, een rumoerig klaslokaal, toeterende auto’s in het verkeer, speelgoed met geluid… Wist je dat lawaai op het schoolplein kan zorgen voor geluiden van 85 dB en hoger? En geluiden vanaf 80 dB kunnen al schadelijk zijn voor ons gehoor.

Omdat het gehoor bij jonge kinderen nog heel kwetsbaar is, kan een kinderoor nog minder geluid verdragen dan een volwassen oor.

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 8 kinderen permanente gehoorschade oploopt, wat op lange termijn kan leiden tot concentratieproblemen, slaapproblemen, stress en achterstand in de taalontwikkeling. Als ouder wil je dan ook alles op alles zetten om gehoorschade bij jouw kind te voorkomen.

Alpine Muffy Kids zijn kleine oorkappen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen van 5 t/m 16 jaar. De oorkappen worden gebruikt in lawaaierige omgevingen zoals op feesten, optochten, vuurwerkshows, concerten en auto- en motorraces. Alpine Muffy Kids oordoppen dempen tot wel 25 dB omgevingsgeluid.

De Alpine Muffy Kids oorkappen zijn beschikbaar in vijf, nieuwe trendy kleuren. De buitenlaag van de gekleurde oorkappen zijn van plastic, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. De oorkappen zijn inklapbaar, waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen onderweg.

De hoofdband is in grootte verstelbaar en heeft een zachte voering. Kinderen ervaren de Alpine Muffy Kids oorkappen dan ook vaak als comfortabel. Omdat de hoofdband verstelbaar is, kan jouw kind bovendien jarenlang gebruik maken van de Alpine Muffy Kids. Wel zo fijn!

Helpt bij concentratieproblemen

Harde geluiden, bijvoorbeeld geluiden van buiten of omgevingsgeluid in een klaslokaal, kunnen jonge kinderen overbelasten. Vindt jouw kind het lastig om zich te concentreren in een lawaaierige omgeving? De Muffy Kids oorbeschermers helpen jouw kind ook om gefocust te kunnen leren of lezen, zonder last te hebben van omgevingsgeluiden.

Met Protect&Go opbergtasje

Bestel je Alpine Muffy Kids oorkappen? Dan krijg je een gratis bewaartasje bij je bestelling. Dit opbergtasje zorgt ervoor dat je de inklapbare oorkappen makkelijk mee kunt nemen, beschermt én schoon houdt. Zo gaan de Muffy Kids oorkappen extra lang mee.

Eigenschappen

merk Alpine
kleur roze
gebruik geluid, klussen, school
demping SNR 25 dB
adviesprijs € 27.95