Battery Benelux en Turtle Beach kondigen distributie partnership aan

Battery Benelux en Turtle Beach kondigen distributie partnership aan

Battery Benelux en het Amerikaanse, beursgenoteerde Turtle Beach hebben een distributieovereenkomst met elkaar gesloten. Turtle Beach vertrouwt hiermee de distributie van het geavanceerde luisterconcept HyperSound binnen de Benelux aan ons toe.

Turtle Beach is toonaangevend op het gebied van audio technologie. Zij ontwikkelen audio producten voor zowel de consument als de zakelijke markt als de gezondheidszorg. Met de HyperSound Clear brengen zij een uniek luisterconcept op de markt voor mensen met gehoorverlies. De HyperSound zendt een geluidstraal door de lucht, de luisteraar hoeft slechts plaats te nemen in de straal voor de meest heldere geluidsbeleving. Een volledig nieuwe benadering van geluidsoverdracht!

Battery Benelux is voor haar klanten altijd op zoek naar nieuwe technologieën en producten en is dan ook zeer verheugd de HyperSound in de Benelux te kunnen gaan leveren!

Naar verwachting zullen de eerste exemplaren in het 1e kwartaal van 2016 leverbaar zijn.

Lees hier het volledige persbericht dat eind augustus 2015 is gepubliceerd en direct resulteerde in een aandelenstijging van Turtle Beach!

HyperSound ervaren

Het HyperSound luistersysteem is een uniek en innovatief product dat de geluidsbeleving van audio en tv verandert. HyperSound is niet alleen geschikt voor mensen met gehoorverlies, maar zal ook mensen met een goed gehoor doen verrassen. Bent u nieuwsgierig wat het doet? U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de HyperSound zelf kunt ervaren.

» Lees meer over HyperSound

Terug naar nieuwsoverzicht

© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures