Producten voor het oortechnisch laboratorium

Groothandel BB Hearing heeft alles in huis voor het oortechnisch laboratorium. U kunt bij ons terecht voor o.a. al uw apparatuur, instrumenten en materialen.

Bestellen via de laboratorium Client Portal

In onze laboratorium Client Portal kunt u prijzen inzien en al onze producten eenvoudig online bestellen. Heeft u nog geen account? Als specialist kunt u een login aanvragen. Heeft u een specifieke productvraag of kunt u bepaalde artikelen niet vinden? Neem dan contact op met BB Hearing.

Werkplaats

Alle apparaten, gereedschappen en materialen voor in uw werkplaats koopt u bij BB Hearing. Bestel o.a. freesmachines, boren, stetoclips en sprays via onze Client Portal.

Audiometrie

BB Hearing heeft diverse producten op het gebied van otoscopie en audiologische apparatuur op voorraad. Zo bestelt u bijvoorbeeld otoscopen en lichtpennen van HEINE en audiometers van Amplivox bij BB Hearing.

Afdrukken

Alles voor het nemen van oorafdrukken bestelt u bij BB Hearing. Het assortiment bestaat uit o.a. afdrukmaterialen zoals potten en cartridges, afdrukpads en overige accessoires van Dreve en Egger.

Oorstukjes en Otoplastieken

Modeleerpasta, siliconen en acryl afdrukmateriaal, ontvetters en accessoires voor het produceren en repareren van oorstukjes en otoplastieken. BB Hearing levert deze producten veelal uit voorraad.

Vervaardigen Mallen

Voor het vervaardigen van mallen verkopen wij diverse materialen t.b.v. afdrukpreparatie en het dupliceren van oorstukjes en otoplastieken. Bekijk ons assortiment met o.a. wax, was, siliconen en dupliceermassa.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken