Over BB HEARING

"Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de pijlers waar BB Hearing op bouwt."

Hearing 

BB Hearing is een handelsnaam van familiebedrijf Battery Benelux B.V. en al bijna 30 jaar de exclusieve partner van Egger-Cedis binnen de Benelux. Egger-Cedis is een begrip in de wereld van hooraccessoires voor audiciens, audiologische centra, laboratoria, gehoorbescherming en overige bedrijven werkzaam in het kader van gehooroplossingen of -bescherming.

Power

Battery Benelux, opgericht, door Frans Mellink, is al 30 jaar actief in de markt en partner van Energizer, Ultralife, Mascot, Globtek, Ringtail, Norton en PowerSonic binnen de Benelux. Naast bovengenoemde merken levert Battery Benelux ook een breed assortiment aan batterijen van Arts (Saft), Duracell en Sony.
Exclusief distributeur van Ringtail en Sony.

Battery Benelux is leverancier van LED armaturen, batterypacks, consumenten/industriële batterijen, accu's, laders, conversiekits etc. Battery Benelux richt zich speciaal op OEM, industrie, professionele gebruikers en overheid. Battery Benelux verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren.

Battery Benelux heeft een eigen assemblage/productie van batterypacks en is daardoor één van de grotere leveranciers van batterypacks voor o.a. noodverlichting armaturen, beveiligingssystemen en andere toepassingen .

"Battery Benelux is daarmee een van de toonaangevende leveranciers met toegevoegde waarde waar op vertrouwd kan worden."

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken