GROOTHANDEL VAN HOORTOESTEL BATTERIJEN: BATTERY BENELUX

Battery Benelux is groothandel van hoortoestel batterijen Power One. Battery Benelux heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het leveren van batterijen en ook hoortoestel batterijen horen daar bij. Groothandel Battery Benelux werkt met het merk Power One. Power One is ontwikkelaar van innovatieve hoortoestel batterijen.

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING HOORTOESTEL BATTERIJEN

Door de overeenstemming met Microbattery GmbH en Power One  is het aandeel hoortoestel batterijen van Power One aanzienlijk vergroot op de Nederlandse en de Belgische markt. Ook de prijs kwaliteit verhouding en de snelle levertijden van Power One hoortoestel batterijen hebben gezorgd voor een vergroting op de markt.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over de GROOTHANDEL VAN HOORTOESTEL BATTERIJEN: BATTERY BENELUX ? Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

HOORTOESTEL BATTERIJEN EN MEER HEARING PRODUCTEN

Wilt u meer weten over Battery Benelux als uw leverancier van groothandel hoortoestel batterijen? Neem dan contact met ons op. Graag geven wij u meer advies over de talrijke mogelijkheden met Power One. Naast hoortoestel batterijen leveren we nog veel meer producten op het gebied van hoortoestellen. De merken Cedis en Egger nemen ook een prominente plek in in de groothandel van Battery Benelux. Ook voor informatie over de overige hearing producten naast de hoortoestel batterijen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures