Werkplaats

Om de werkplaats van uw audicienswinkel in te richten of aan te vullen gaat u naar groothandel BB Hearing. Als audicien bestaan uw werkzaamheden uit meer dan alleen hoortesten afnemen en hoortoestellen verkopen. Voor onder andere het aanpassen van oorstukjes, onderhoud van hoortoestellen en reparaties heeft u de juiste apparatuur, gereedschappen en instrumenten nodig.

Op onze website kun u alles vinden om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Bent u op zoek naar een specifiek apparaat, instrument of heeft u andere wensen? Met onze ervaring in de hoorbranche kunnen wij u bijna altijd helpen. Bestel alles voor uw werkplaats eenvoudig in de Client Portal van BB Hearing. Heeft u nog geen account dan kunt u een login aanvragen.

Wat u nodig heeft in uw werkplaats

In uw werkplaats moeten, afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert, verschillende apparaten, instrumenten, gereedschappen en accessoires aanwezig zijn. Als audicien, hoorspecialist of audiometrist heeft u bijvoorbeeld een reinigingssysteem, afzuigsysteem of boor- en freesmachine nodig. Daarbij kunt u diverse accessoires aanschaffen om iedere klus te kunnen uitvoeren. Daarbij is het belangrijk om te zorgen voor een schone werkplek. Hiervoor vindt u bij ons verschillende professionele desinfecterende producten. Dit is een kleine greep uit ons ruime assortiment werkplaats artikelen.

Desinfectie en Reiniging

Werken in een veilige en schone omgeving is belangrijk voor uw klanten, collega’s en uzelf. In de B2B webshop van BB Hearing bestelt u alles om uw werkplek, instrumenten en apparatuur te reinigen en desinfecteren. Daarnaast bieden wij u ook diverse artikelen aan om uzelf te beschermen tegen bijvoorbeeld bacteriën en virussen. Ons assortiment bestaat onder andere uit handschoenen, gezichtsbescherming en desinfecterende reinigingsmiddelen voor uzelf en uw werkplaats.

Apparatuur

Het reinigen van hoortoestellen en oorstukjes of bijvoorbeeld het aanpassen van oorstukjes en het maken van zwemdopjes zijn werkzaamheden waar u als audicien mee te maken heeft. Voor deze werkzaamheden kunt u apparatuur zoals boor- en freesmachines, een vacuüm reiniger en een afzuiginstallatie aanschaffen. BB Hearing heeft een compleet assortiment aan apparatuur voor u als audicien. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met één van onze gespecialiseerde accountmanagers.

Boren en frezen

Om het onderhoud aan oorstukjes en gehoorbescherming te kunnen uitvoeren heeft u verschillende accessoires voor het boren, frezen, schuren en polijsten nodig. Groothandel BB Hearing kan al deze artikelen leveren uit voorraad. Wij begrijpen dat u niet altijd weet wat het beste artikel is om uw werk uit te voeren. Heeft u vragen of wil u advies? Neem dan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.

Schroevendraaiers

Bij BB Hearing koopt u schroevendraaiers van onder andere het bekende Zwitserse merk Bergeon. Kiest u voor schroevendraaiers en accessoires van Bergeon, dan werkt u altijd met hoogwaardige schroevendraaiers.

Instrumenten

Hoortoestel slang op de juiste lengte afsnijden, een klein onderdeel van het hoortoestel beetpakken of luisteren naar het geluid in het gehoorapparaat. Voor iedere klus koopt u bij BB Hearing de juiste tang, schaar, pincet of stetoclip.

Lakken

Ons aanbod bestaat uit lakken die u kunt gebruiken voor zacht siliconen en hard acryl. Bijbehorende accessoires zoals een penseel kunt u ook bij ons bestellen. BB Hearing verkoopt lakken van de bekende merken Egger en Dreve.

Slangen en Bochtjes

Bij ons kunt u alle soorten en maten hoortoestel slang bestellen. Ook bochten zoals Libby Horn en Bakke Horn leveren wij uit voorraad. Alle overige accessoires en aan slang gerelateerde artikelen kunt u bestellen in onze Client Portal.

Service en Reparatie

Benodigdheden voor de reparatie aan bijvoorbeeld oorstukjes of een hoortoestel servicebeurt bestelt u bij ons. Diverse lijmen, modelleerpasta of sprays zijn onderdeel van onze productcatalogus.

Audiciensopleiding

Bent u begonnen aan de opleiding tot audicien? Via BB Hearing kunt u een schoolset aanschaffen. In deze set zitten alle basisartikelen die u als toekomstige audicien nodig heeft.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken