Gehoorbescherming

Bent u wederverkoper van gehoorbescherming? Dan kunt u al uw oordoppen, oorkappen en accessoires kopen bij gehoorbescherming groothandel BB Hearing. In ons assortiment heeft u een ruime keuze aan gehoorbescherming en accessoires, te gebruiken in verschillende situaties. Enkele merken die u tegenkomt op onze website zijn Alpine, 3M en UVEX

Gehoorbescherming bestellen in onze Client Portal

Bent u nog geen klant van BB Hearing? Vraag dan een login aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Als klant kunt u inloggen in onze Client Portal en zo uw gehoorbescherming eenvoudig online bestellen.

Bent u als consument op zoek naar gehoorbescherming? Dan vindt u een compleet assortiment op HearPlanet.

Oordoppen

Er is tegenwoordig veel aandacht voor het gehoor en de bescherming daarvan. Als groothandel voor de hoorbranche hebben wij hier dan ook aandacht voor. Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming te verkrijgen. Denk aan wegwerp oordoppen voor eenmalig gebruik en oordoppen die vaker gedragen kunnen worden. In deze categorie hebben we het over oordoppen die universeel en door iedereen te gebruiken zijn. Gehoorbescherming voor langdurig gebruik wordt in de meeste gevallen op maat gemaakt en is ook verkrijgbaar voor diverse doeleinden.

De oordoppen die u in het assortiment van BB Hearing kunt vinden is o.a. te gebruiken in de volgende situaties:

  • Ter bescherming tegen harde muziek
  • Gehoorbescherming voor tijdens het klussen
  • Slaapoordoppen voor een goede nachtrust
  • Oordoppen voor op de motor
  • Zwem oordoppen
  • Gehoorbescherming voor in het vliegtuig
  • Universele oordoppen voor kinderen

Afhankelijk van het gebruik zijn de oordoppen al dan niet voorzien van een filter met een demping die wordt uitgedrukt in decibel.

Oorkappen                                                                   

Bent u op zoek naar oorkappen dan heeft u bij BB Hearing de keuze uit oorkappen voor baby’s, peuters en kinderen. De oorkappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen en zorgen voor een uitstekende bescherming van kinderoren.

Accessoires

Er zijn bij BB Hearing verschillende accessoires voor gehoorbescherming te koop. Om oordoppen niet kwijt te raken of te beschadigen zijn er diverse artikelen verkrijgbaar om gehoorbescherming in op te bergen. Ook koordjes om gehoorbescherming aan kleding te bevestigen en deze zo niet te verliezen, kunt u bij ons kopen.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken