Consumenten Artikelen

Veel slechthorenden en ouderen hebben ermee te maken. Het niet meer goed kunnen verstaan van de televisie, niet meer kunnen communiceren via de telefoon of door de wekker heen slapen. Dit zijn enkele voorbeelden waarmee zij te maken hebben of krijgen. Er zijn veel hulpmiddelen te verkrijgen die voor slechthorenden en senioren een positieve bijdrage hebben op het dagelijkse leven. Er zijn oplossingen die te gebruiken zijn zonder of met hoortoestel.

Eenvoudig bestellen bij BB Hearing

Als audicien of hoorspecialist kunnen deze producten niet ontbreken in uw winkel. Bestel hulpmiddelen voor uw klanten in onze Client Portal. Wanneer u nog geen klant bent van BB Hearing dan kunt u een login aanvragen. Heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op.

Bent u als consument op zoek naar hulpmiddelen om bijvoorbeeld de televisie, telefoon of wekker weer te kunnen verstaan of horen? Dan kunt u terecht op HearPlanet.

Audio en Televisie

Diverse artikelen die ervoor zorgen dat uw klant (weer) kan genieten van het televisie kijken of muziek luisteren. In ons assortiment o.a. kinbeugels en neklussen, hoofdtelefoons, soundbars en diverse accessoires. Bestel uw artikelen van bekende merken als Amplicomms, Geemarc en AfterShokz bij BB Hearing.

Telefoons

Draadloze DECT telefoons, telefoons met een vast snoer, mobiele telefoons, smartphones en accessoires voor senioren en slechthorenden. Bij BB Hearing heeft u altijd voldoende keuze voor uw klant. De telefoons zijn voorzien van bijvoorbeeld grote knoppen, extra geluidsversterking, fototoetsen en lichtflitsen.

Wekkers en Waarschuwing

Speciaal voor slechthorenden en senioren verkoopt BB Hearing wekkers met een trilschijf, lichtsignalen en extra hard geluid. Ook deurbelversterking en telefoonversterkers behoren tot ons assortiment.

Slaaphulp en Tinnitus

Heeft u klanten die last hebben van tinnitus, oorsuizen of andere slaapproblemen. Via BB Hearing kunt u artikelen kopen die kunnen bijdragen aan een goede nachtrust van uw klant.

Bescherming Hoortoestellen

Hoortoestellen krijgen in diverse situaties te maken met stof, vuil en vocht. Om hoortoestellen te beschermen tijdens bijvoorbeeld het sporten, bieden wij Ear Gear aan. Om ervoor te zorgen dat hoortoestellen op de goede plaats blijven zitten, kunt u de Hucki Houder gebruiken.

Oorverzorging

Oorverzorging voor de consument. Ons assortiment bestaat uit diverse producten om het oor te reinigen en te verzorgen. Denk aan de Earscratcher voor het verwijderen van cerumen en olie zodat uw klant het oorstukje van het hoortoestel eenvoudiger in het oor kan inbrengen.

Limited Hearing Artikelen

Het Limited Hearing (LH) symbool informeert en laat in één oogopslag zien dat er sprake is van een verminderd gehoor. Het draagt bij aan de zichtbaarheid van mensen met een gehoorbeperking, vergemakkelijkt de communicatie hierover en leidt tot meer begrip, bijvoorbeeld in het verkeer. Dit heeft een direct en positief effect op de zelfverzekerdheid en bewegingsvrijheid van de slechthorende. Bij BB Hearing koopt u diverse artikelen van Limited Hearing.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken