Batterijen

BB Hearing is al jarenlang leverancier van diverse soorten en merken hoortoestelbatterijen. U kunt bij BB Hearing terecht voor o.a. de merken power one, Rayovac en iCellTech. Ook voor alle overige batterijen, accessoires en opladers kunt u bij ons terecht. Op onze website vindt u bijvoorbeeld de volgende typen hoortoestel batterijen:

  • Type 10, geel
  • Type 13, oranje
  • Type 312, bruin
  • Type 675, blauw

Private Label hoortoestel batterijen

Hoortoestel batterijen met uw eigen logo en bedrijfsinformatie op het blister? Bij BB Hearing heeft u verschillende mogelijkheden voor private label batterijen. Neem contact op met BB Hearing om de mogelijkheden te bespreken.

Bestellen van hoortoestel batterijen

Bent u nog geen klant van ons? Vraag dan snel een login aan. Hiermee kunt u alle artikelen uit ons assortiment bestellen via de Client Portal. als bestaande klant kunt u hier inloggen.

De levensduur van hoorbatterijen

Hoeveel dagen kan ik met een hoortoestel batterij doen? Wanneer moet ik mijn hoortoestel batterijen vervangen? Dat zijn enkele vragen die wij regelmatig van hoortoesteldragers ontvangen, voor hen is dit vaak onbekend terrein. Om die reden hebben wij een flyer ontwikkeld met feiten over de levensduur van hoortoestel batterijen. Download de flyer en informeer uw klanten! Flyer wijzigen van Battery Benelux naar BB Hearing!

power one

Bent u op zoek naar een power one batterijen leverancier? BB Hearing is al jarenlang importeur van dit merk. In ons assortiment vindt u hoortoestelbatterijen en accessoires van power one. Daarnaast kunnen wij u verschillende displays leveren, zodat u de batterijen blister kunt tonen aan uw klanten in de winkel.

Rayovac

Rayovac is een Amerikaans merk dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het produceren van batterijen en batterijaccessoires. Bestel al uw Rayovac hoortoestelbatterijen bij BB Hearing. Om de batterijen te tonen in uw winkel, kunt u bij ons ook een Rayovac blisterdisplay bestellen.

Overige

Bij BB Hearing kunt u ook al uw overige batterijen en opladers bestellen. Denk hierbij aan o.a. de bekende AA en AAA batterijen in oplaadbare en niet-oplaadbare variant.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken