Audiometrie

Efficiënt werken, hoortesten op de juiste manier afnemen en perfecte diagnoses stellen. Als audicien, audioloog of audiometrist heeft u diverse instrumenten nodig om het gehoor van uw klant goed te kunnen beoordelen. Bij BB Hearing koopt u alle benodigdheden om uw beroep uit te oefenen. Het assortiment bestaat uit onder andere otoscopen en lichtpennen, meetcabines, diverse meetapparatuur en de Audivan.

Als nieuwe klant van BB Hearing kunt u een login aanvragen voor de Client Portal. U bestelt eenvoudig uw artikelen via deze B2B webshop. Bent u een bestaande klant? Dan kunt u inloggen en direct bestellen. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag advies over een van onze artikelen? Neem dan telefonisch, per e-mail of via het formulier contact met ons op.

Otoscopie

Werken met de beste instrumenten op het gebied van Otoscopie? Dan kiest u voor BB Hearing als leverancier. Binnen ons assortiment vindt u onder andere otoscopen, lichtpennen en trechters van het Duitse merk HEINE. Naast de reguliere otoscopen bieden wij ook diverse video otoscopen met bijbehorende accessoires aan. Heeft u vervangende onderdelen nodig voor uw huidige otoscoop of lichtpen, bekijk dan ons aanbod aan bijvoorbeeld lampjes en acrylpunten.

Audiologische Apparatuur

BB Hearing kan u voorzien in alle apparatuur die nodig is om hoormetingen te kunnen verrichten. U kunt bij ons bijvoorbeeld meetcabines in verschillende formaten bestellen. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan audio-, decibel- en tympanometers.

Audivan

Wanneer u op zoek bent naar een mobiele audicienspraktijk dan komt u al snel uit bij de Audivan. Voorzien van alle apparatuur om de beste hoorzorg te verlenen. De Audivan wordt in Nederland geproduceerd en altijd op maat gemaakt om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de Audivan.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken