13301_1_bbhearing.jpg

fysic FM-50

Artikelnummer:
13301
Artikel GTIN:
8712412579709
fysic_logo_bbhearing.png

De Fysic FM-50 is ontworpen voor senioren. Want: wie wil er nu niet tot op hoge leeftijd gebruik kunnen maken van mobiele telefonie? Deze GSM maakt dat mogelijk. Er zitten vier grote fototoetsen op het toestel. Die voorziet u van de foto’s van - bijvoorbeeld - familieleden, vrienden of buren, die u het vaakst belt. U hoeft geen nummers te onthouden of in te toetsen: druk de foto van een bekende in, en hij of zij wordt gebeld. Daarnaast beschikt deze fototoetsen GSM over een scherm, waarop alle informatie (inkomende en uitgaande gesprekken, berichten, enzovoort) in grote duidelijke letters en cijfers wordt weergegeven. En: de GSM met fototoetsen is ook geschikt voor dragers van een hoortoestel. Dat betekent: geen storing in het gebruik.

Lees meer...

SOS knop, snel hulp als het er op aankomt

Het belangrijkste kenmerk van deze Fysic FM-50 fototoetsen GSM is de alarmknop op de achterzijde. Deze knop is van tevoren in te regelen met vijf voor u belangrijke telefoonnummers.

Stel, u komt vervolgens in een situatie terecht waar acute hulp gewenst is. Dan drukt u op de SOS knop uw telefoon zal een noodbericht versturen naar uw belangrijke nummers. En omdat het bericht dankzij GPS voorzien is van uw exacte locatie, hoeven te hulp schietenden u niet te zoeken.

Eigenschappen

merk fysic
type mobiele telefoon
kleur zwart
trilfunctie ja
type display LCD
hoornversterking nee
handsfree functie ja
fototoetsen 4
geheugentoetsen 4
menutaal NL, EN, DE, FR, ES, IT, GR, RO
telecoil nee
SOS-toets ja
Bluetooth 2.0
laadstation ja
GPS ja
Wi-Fi nee
netwerk 2G
simkaart standaard
camera 0.3 megapixel