130001_1_bbhearing.jpg

blaupunkt smartphone guardian 4G grijs

Artikelnummer:
130001
Artikel GTIN:
5999887068911
blaupunkt_logo_bbhearing.png

Eenvoudige senioren smartphone van het bekende merk Blaupunkt. De smartphone zorgt ervoor dat iedereen mee kan met de technologische ontwikkelingen van deze tijd. Het besturingssysteem van de Guardian smartphone is Android 10 Go. Op het scherm zijn de tegels extra groot, net zoals de letters en het toetsenbord. Op de telefoon kunnen alle applicaties uit de Play Store geïnstalleerd worden, waaronder WhatsApp, navigatie en het weer. 

Andere kenmerken zijn de dubbele camera, Wi-Fi, Bluetooth en GPS. Het toestel is 4G en simlockvrij, dus te gebruiken met netwerken. Opladen gaat eenvoudig met het meegeleverde laadstation. Eventuele schade door verkeerd gebruik van de laadkabel is hiermee verleden tijd.

SOS toets voor noodgevallen

Op de achterzijde van de telefoon is een SOS toets te vinden. Hier kunnen maximaal vijf telefoonnummers aan gekoppeld worden. In geval van nood kan de gebruiker dus snel een verbinding tot stand brengen met de ingesteld contactpersonen. Tijdens een SOS oproep schakelt de telefoon automatisch naar de handsfree functie, tevens zal één ontvanger de GPS locatie per sms ontvangen.

Eigenschappen

merk blaupunkt
type smartphone
kleur grijs
lichtsignaal ja
type display touchscreen
hoornversterking nee
handsfree functie ja
fototoetsen nee
menutaal o.a. NL, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
telecoil ja
SOS-toets ja
Bluetooth 4.2
trilfuctie ja
laadstation ja
GPS ja
besturingssysteem Android 10 Go
Wi-Fi ja
netwerk 4G
simkaart micro
camera 8.0 megapixel