864155_1_bbhearing.jpg

Alpine oordoppen sleepdeep size M/L

Artikelnummer:
864155
Artikel GTIN:
8717154027242
alpine_logo_bbhearing.png

SleepDeep zijn de meest comfortabele oordoppen, speciaal ontwikkeld voor het slapen. Ze combineren ultiem comfort met maximale demping. De unieke ovale vorm van de oordop volgt de vorm van jouw/je gehoorgang waardoor de oordoppen niet uitvallen of pijn doen wanneer je op je zij slaapt. Daarnaast bevat SleepDeep geluid absorberende gel die maximale demping op omgevingslawaai en gesnurk. SleepDeep oordoppen hebben een gemiddelde demping (SNR) van 27 dB. Dat houdt in dat de meeste omgevingsgeluiden worden gedempt. Zo slaap je lekker gedurende de gehele nacht!

De oordoppen zijn gemakkelijk schoon te houden en van hoogwaardige kwaliteit waardoor de oordopjes 100x herbruikbaar zijn. Een duurzame en hygiënische oplossing. Deze innovatieve oordoppen zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor waardoor de oordoppen perfect passen en op hun plek blijven zitten. Dit materiaal bevat geen siliconen en veroorzaakt daardoor geen allergische reacties of jeuk.

Inhoud van de verpakking
Twee universele thermoplastische oordoppen in een luxe bewaarcase.

Gebruiksduur
De levensduur van de oordoppen is afhankelijk van de draagfrequentie. Door de oordoppen regelmatig goed schoon te maken, blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee. De oordopjes kunnen ook met handwarm water en zeep schoongemaakt worden.

Gebruiksinstructie
Voor het slapen gaan doe je de oordoppen in je gehoorgang. Trek uw oorschelp lichtjes omhoog en plaats de oordop met uw andere hand in het oor tot de oordop goed aansluit. Uitnemen is extra makkelijk door het zachte uitneemlipje. Plaats de oordop niet te diep in het oor. Onjuiste passing, onjuist gebruik of het niet volgen van de instructies in de gebruiksaanwijzing beperkt de effectiviteit van de geluidsreductie, vergroot de kans op gehoorschade en bekort de levensduur van de herbruikbare oordoppen.

Eigenschappen

merk Alpine
maat medium/large
aantal 1 paar
gebruik slapen
demping SNR 27 dB