ZVOX, spraak naar een hoger niveau!

ZVOX, spraak naar een hoger niveau!

Focus op spraak

Het niet kunnen verstaan van dialogen op televisie is een veel voorkomend én groter wordend probleem. De filmindustrie en TV-producenten besteden steeds meer aandacht aan geluidseffecten, dit gaat echter ten koste van de spraak in hun producties. Het gevolg is bekend.

Een steeds grotere groep mensen ervaart een verslechterde spraakverstaanbaarheid tijdens het televisiekijken. Er worden meerdere oplossingen aangeboden, maar tot op heden beperkt de oplossing zich tot versterking van het 'totale' geluid. Dit heeft niet het gewenste effect op spraakverstaan en levert geregeld frustratie op bij de gebruiker. Kortom, een hulpmiddel waarmee het probleem niet verholpen wordt.    

ZVOX lost het probleem wél op!

Verlos uw klanten van deze frustratie met de ZVOX Soundbar!

Deze unieke soundbar heeft gepatenteerde 'Accuvoice Dialog Clarity Technology'. Het is voor het eerst dat er hoortoesteltechniek is toegepast in een TV-luisterhulp! Het geluid wordt niet alleen versterkt, maar wordt juist verbeterd aangeboden. De spraakfrequenties worden geïsoleerd en vervolgens versterkt. Geavanceerde algoritmes berekenen de compressie en versterking. Non-dialoog frequenties worden gedempt, zonder effect te hebben op de spraakfrequenties.


De ZVOX AccuVoice 205 is geschikt voor iedereen, die zich stoort aan de slechte verstaanbaarheid van de hedendaagse televisie. Maar er is meer! De ZVOX 205 is namelijk aan de hand van het audiogram aan te passen aan het gehoorverlies van uw klant.

Dit alles maakt de ZVOX een unieke soundbar, geschikt voor iedereen!
  

Uit voorraad leverbaar

De ZVOX AccuVoice 205 is nu uit voorraad leverbaar. Bestel deze soundbar via onze Client Portal of neem contact met ons op voor meer informatie!

Terug naar nieuwsoverzicht