Ontmoet onze partners tijdens de EUHA 2019

 Ontmoet onze partners tijdens de EUHA 2019

Amplicomms & Swissvoice, communicatie is alles!

De merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor mensen met een verminderd gehoor en/of een visuele beperking en voor senioren. Het assortiment bestaat onder andere uit telefoons, kinbeugels, wekkers en accessoires. De doelstelling van deze fabrikanten is om de communicatie te vereenvoudigen en het dagelijkse leven zo comfortabel mogelijk te maken.

De producten die Amplicomms en Swissvoice op de markt brengen zijn gericht op professionals en consumenten die op zoek zijn naar innovatieve en hoogwaardige oplossingen. In alle artikelen wordt een goed ontwerp gecombineerd met geavanceerde technologie en functies zoals comptabiliteit met hoortoestellen, geluidsversterking in de hoorn en extra luide beltonen.

Dino-Lite, marktleider in digitale microscopie!

Dino-Lite loopt binnen de sector voor beelddigitalisering al sinds 2000 voorop met het ontwerpen en ontwikkelen van digitale microscopen. In de loop der jaren zijn de producten geëvolueerd en uitgebreid om de markt beter van dienst te kunnen zijn. Door een combinatie van technologieën worden de producten op grote schaal gebruikt in verschillende sectoren zoals de industrie, medische wetenschap, onderwijs en forensisch onderzoek. Een nieuwe, logische stap voor Dino-Lite is het betreden van de hoor industrie. Speciaal hiervoor is de EarScope video otoscoop ontwikkeld.

Dino-Lite Europe is hoofddistributeur en importeur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dino-Lite Europe verzorgt onder andere de distributie en levert technische support in meer dan 80 landen. Hierbij wordt intensief samengewerkt met partners zoals BB Hearing. Dino-Lite is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider in digitale microscopie.

BB Hearing is er trots op samen te kunnen werken met deze partijen. Wij hebben er vertrouwen in dat deze merken ook uw enthousiasme weten te wekken. Brengt u geen bezoek aan de EUHA, maar bent u wel geïnteresseerd in meer informatie over Amplicomms, Swissvoice of Dino-Lite? Neem dan contact op met Battery Benelux.

Terug naar nieuwsoverzicht