HEINE Instagram Challenge

HEINE Instagram Challenge

"Bent u de Ultimate HEINE Fan?"

Plaats een creatieve foto van uw HEINE product op Instagram met #IUseHEINE en maak kans om een HEINE Fan Bag te winnen! 

Regels: De Photo Challenge wordt alleen uitgevoerd op INSTAGRAM en loopt tot 31 december 2018. Twee foto's worden om de andere week door een HEINE panel genomineerd. Die twee foto's strijden om een laatste "stemmingsronde" op Instagram, waarbij Instagram leden hun favoriet binnen de volgende twee dagen na de nominatie stemmen, dus zorg dat je 'fan base' klaar staat! De meeste stemmen per foto winnen. Elke winnaar van de tweewekelijkse competitie wint een HEINE Fan Bag (incl. HEINE Wash Bag, HEINE Water Bottle, HEINE Towel, HEINE Powerbank Handle). Het gebruik van de hashtag #IUseHeine en het volgen van @heineoptotechnik is verplicht voor deelname aan deze actie.

Om deze actie van HEINE nog aantrekkelijker te maken, verloot Battery Benelux onder de posts één set Knops en één Aftershokz Trekz Air. De winnaars van de Knops en de Aftershokz Trekz Air krijgen in de tweede week van januari bericht. Om hiervoor in aanmerking te komen vragen wij u een printscreen van uw geplaatste post op Instagram te maken en deze te mailen naar ebusiness@batterybenelux.nl, onder vermelding van Heine Challenge en met toevoeging van uw naam en adresgegevens.

"Met de deelname aan deze challenge gaat u ermee akkoord dat de gebruiksrechten en exploitatie van uw foto('s) bij HEINE en haar dochterondernemingen liggen. De overdracht van rechten omvat alle momenteel bekende vormen van gebruik en exploitatie (dat wil zeggen online en/of in andere sociale media). De foto's kunnen in elke geschikte media worden gebruikt en worden opgeslagen in databases, waaronder die welke online toegankelijk zijn. U weet dat gepubliceerde foto's van deze aard wereldwijd toegankelijk zijn en dat gebruik en/of exploitatie door derden niet kan worden uitgesloten en dat in het geval dat de foto online wordt gepubliceerd, deze niet langer volledig kan worden verwijderd van het internet."

Terug naar nieuwsoverzicht