Het bedrijven van marketing is eigenlijk niet zo heel erg ingewikkeld    

Degenen die er niet bij waren hebben wat gemist. Dát is iets wat we in alle bescheidenheid wel kunnen concluderen, zo aan het begin van dit blog! Op 11 en 14 oktober organiseerden we op ons kantoor in Mijdrecht een uniek BBX Event. We hadden het nu niet over onze producten maar we hadden het vooral over ondernemerschap en marketing! En die onderwerpen leverden geweldig interessante discussies op!

Lees verder

Over een paar weken zullen wij naar Nürnberg afreizen voor de EUHA. Tijdens deze beurs heeft u de mogelijkheid om diverse artikelen uit het assortiment van Swissvoice, Amplicomms en Dino-Lite te bekijken en uit te proberen. Daarnaast zijn ook onze partners zelf op de stand aanwezig om al uw mogelijke vragen over deze producten te beantwoorden.

Wij nodigen u graag uit om onze stand te bezoeken en geven u alvast wat achtergrondinformatie over de verschillende merken die wij u tijdens de EUHA presenteren.

Lees verder

Van 16 t/m 18 oktober wordt de EUHA voor de 64e keer georganiseerd. Dit jaar is het Convention Center in Nürnberg de locatie voor de toonaangevende beurs voor de hoorbranche. Zoals u van ons gewend bent, zijn wij wederom aanwezig.

Lees verder

Bent u de ultieme HEINE Fan? Dan maakt u nu kans om een HEINE Fan Bag te winnen! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een creatieve foto van uw HEINE product op Instagram te plaatsen met #IUseHEINE.

Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken verloten wij als Battery Benelux onder de posts ook twee prijzen.

Lees verder

Dit jaar wordt deze toonaangevende beurs voor de gehele hoorbranche georganiseerd in Hannover. Brengt u dit jaar ook een bezoek aan de EUHA? Vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan de stand van BB Hearing.

Lees verder

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken