Van 16 t/m 18 oktober wordt de EUHA voor de 64e keer georganiseerd. Dit jaar is het Convention Center in Nürnberg de locatie voor de toonaangevende beurs voor de hoorbranche. Zoals u van ons gewend bent, zijn wij wederom aanwezig.

Lees verder

Bent u de ultieme HEINE Fan? Dan maakt u nu kans om een HEINE Fan Bag te winnen! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een creatieve foto van uw HEINE product op Instagram te plaatsen met #IUseHEINE.

Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken verloten wij als Battery Benelux onder de posts ook twee prijzen.

Lees verder

Dit jaar wordt deze toonaangevende beurs voor de gehele hoorbranche georganiseerd in Hannover. Brengt u dit jaar ook een bezoek aan de EUHA? Vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan de stand van BB Hearing.

Lees verder

Focus op spraak

Het niet kunnen verstaan van dialogen op televisie is een veel voorkomend én groter wordend probleem. De filmindustrie en TV-producenten besteden steeds meer aandacht aan geluidseffecten, dit gaat echter ten koste van de spraak in hun producties. Het gevolg is bekend.

Lees verder

Knops, de volumeknop voor je oren!

Knops zijn analoge akoestisch verstelbare oordoppen die werken als een volumeknop met vier verschillende standen. Er kan gekozen worden voor geen demping of reductie van 10, 20 of 30 dB, simpelweg in te stellen door aan de knop te draaien!

Lees verder

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures