Egger producten bij Battery Benelux

Groothandel Battery Benelux is al twintig jaar exclusief leverancier en importeur van Egger producten in de Benelux. De intensieve samenwerking tussen Battery Benelux en Egger staat garant voor een optimale service en kwaliteit. Egger levert betrouwbare gereedschappen en materialen voor de vervaardiging van oorstukjes. Al deze producten vindt u in onze online groothandel.

De producten van Egger zijn in de afgelopen jaren een maatstaf geworden op het gebied van gehoor. In maar liefst tachtig landen worden de Egger producten gebruikt en verkocht. Door technische ontwikkelingen op de voet te volgen, slaagt het bedrijf er telkens opnieuw in nieuwe, succesvolle producten op de markt te brengen die de productie van oorstukjes vereenvoudigen.  

Bestel Egger artikelen online

Battery Benelux biedt u een uitgebreid assortiment Egger producten, die u via onze Client Portal eenvoudig online kunt bestellen. Heeft u nog geen login voor de Client Portal? Vraag deze dan vrijblijvend aan via onze site (niet voor particulieren). Hieronder vindt u een greep uit het aanbod Egger artikelen dat u bij Battery Benelux vindt.  

Bekijk hieronder een selectie uit ons aanbod Egger producten.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken