Zoekt u een leverancier van Egger producten?

Leverancier EggerAl 20 jaar is Battery Benelux leverancier van de Egger producten in de Benelux. Door deze langdurige en prettige samenwerking tussen Egger en Battery Benelux is de kwaliteit, flexibiliteit en service van producten gegarandeerd.

Battery Benelux richt zich als leverancier van Egger vooral levering van producten aan audiciens, laboratoria en bedrijven die gespecialiseerd zijn in gehoor bescherming en gehoor oplossingen. Battery Benelux is dus geen leverancier van Egger producten voor de consumenten markt.

Egger producten:

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Egger producten van hoge kwaliteit

De producten van Egger zijn tegenwoordig de maatstaf geworden in de wereld van audiciens, gehoorbescherming, audiologische centra, laboratoria en andere gerelateerde bedrijven die werkzaam zijn met gehoorbescherming en gehoor oplossingen. De producten van Egger zijn zo succesvol dat ze worden gebruikt in meer dan 80 landen over de hele wereld. Egger is en blijft succesvol door de constante ontwikkeling en de productie van steeds betere producten. Egger streeft altijd naar absolute kwaliteit.

Wilt u weten of Battery Benelux uw leverancier kan worden voor Egger producten?

Neem contact op met Battery Benelux via telefoonnummer
+31 (0) 297 53 06 01 of via email.

Neem contact op

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken