Amplicomms bij BB Hearing

Binnen het assortiment van groothandel BB Hearing vindt u een ruim aanbod aan Amplicomms artikelen. Amplicomms is ontwikkelaar en producent van diverse soorten telefoons, TV-luisterhulpen en accessoires. Het merk richt zich hierbij specifiek op personen met gehoorverlies, een verminderd zicht en senioren die op zoek zijn naar comfortabele en eenvoudige communicatiemiddelen.

Amplicomms bestellen bij BB Hearing

Alle artikelen van Amplicomms zijn online te bestellen via de BB Hearing Client Portal. Vraag een login aan wanneer u nog geen klant bent van BB Hearing. Bij vragen over Amplicomms artikelen kunt u contact met ons opnemen.

De kwaliteit van Amplicomms

Het merk Amplicomms levert al jaren kwalitatieve en betrouwbare artikelen met belangrijke specificaties voor slechthorenden, slechtzienden en ouderen. Ervaring leert dat eindgebruikers tevreden zijn over eenvoudige installatie, gebruiksgemak en de lange levensduur.

 

 

 

 

Bekijk het aanbod Amplicomms:

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Telefoons

De telefoons van Amplicomms zijn uitgerust met functies zoals geluidsversterking in spraak en beltoon, lichtflitsen bij inkomende oproepen, grote (foto) toetsen, SOS-functie en heldere displays. Verkoopt u als bijvoorbeeld audicien of zorgwinkel telefoons, dan is Amplicomms een mooie aanvulling van uw assortiment.

Audio en Televisie

Personen met gehoorverlies hebben vaak problemen met het verstaan van de televisie. Het gevolg is dat de televisie steeds harder gezet wordt en anderen hier last van kunnen hebben. Door gebruik te maken van een kinbeugel of neklus kan er weer genoten worden van het televisie kijken. Bij BB Hearing vindt u diverse oplossingen voor slechthorenden die nog  niet aan hoortoestellen toe zijn of deze wel al dragen.

Wekkers

Voor slechthorenden en senioren is het lastig om de wekker te horen. Hierdoor is er veel vraag naar wekkers met een extra hard geluid, trilkussen en lichtsignalen. Binnen onze collectie vindt u diverse wekkers voor thuis en op reis.

Amplicomms voor de consument

BB Hearing levert uitsluitend artikelen aan zakelijke klanten. Als consument kunt u Amplicomms artikelen bestellen via de website van HearPlanet.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken