Leverancier Amplicomms

Groothandel Battery Benelux is al jaren leverancier en distributeur van diverse Amplicomms-hulpmiddelen. Van trilwekkers tot kinlussen en van speciale DEC-telefoons voor slechthorenden tot mobiele telefoons met speciale functies. 

De producten in ons overzicht varieren en zijn ingericht om het voor de slechthorenden en/of slechtzienden comfortabeler te maken.

Dankzij een hoog gebruiksgemak in combinatie met een uitstekende kwaliteit zijn de producten van Amplicomms de oplossing voor audiovisuele beperkingen. Amplicomms is al jaren het merk van de firma Audioline en heeft zich al jaren bewezen op de Duitse markt met een hoogstaande kwaliteit en producten met een lange levensduur. De producten zijn eveneens zeer geschikt om te combineren met hoortoestellen.  

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over de Leverancier Amplicomms ? Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Uitstekende kwaliteit

De producten van Amplicomms worden onderworpen aan een streng kwaliteitsmanagement. De meeste producten zijn voorzien van een GGT-keurmerk. Dit geeft de consument de zekerheid dat men een product heeft aangeschafd met een hoge gebruikswaarde en kan rekenen op een eersteklas dienstverlening. Voor meer informatie over het GGT-keurmerk kunt u de officiele website van Amplicomms bekijken.

Distributeur Amplicomms

Wilt u graag meer informatie over een specifiek artikel van Amplicomms of bent u als winkelier, webshopeigenaar of specialist op zoek naar het distribueren van Amplicomms-artikelen? Bekijkt u dan de productpagina of neemt u even contact op met onze specialisten. Battery Benelux is al jarenlang de betrouwbare distributeur en leverancier van Amplicomms producten voor diverse winkels. 

Wilt u onderstaande producten als consument kopen? Bekijk dan onze consumentenshop Hearplanet.nl. U kunt ook vanuit de productpagina direct naar de juiste productpagina gaan door op de knop 'naar Hearplanet' te klikken.

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures