Hoorbatterijen tegen Groothandel prijzen

Bent u grootverbruiker van batterijen en hoorbatterijen? Bij groothandel Battery Benelux kunt u hoorbatterijen bestellen tegen scherpe prijzen. In ons assortiment vindt u diverse merken en alle denkbare types hoortoestel-batterijen.

Als leverancier van diverse merken leveren wij batterijen voor hoortoestellen van onder andere de merken Power One, Rayovac Proline, Rayovac, iCell, Energizer en Duracell. Voor het merk Power One zijn wij exclusief distributeur.

In onze shop vindt u diverse soorten hoorbatterijen. De producten kunnen door iedereen worden bekeken. Om de prijzen te bekijken en/of producten te bestellen heeft u een inlogcode nodig. Deze kunt u hier aanvragen. Bent u consument? Dan verwijzen we u graag door naar de HearPlanet webshop » 

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Gratis informatie en advies over de levensduur van hoorbatterijen

Er zijn vele factoren die invloed hebben op de levensduur van hoorbatterijen. Voor de hoortoesteldrager zelf is dit vaak onbekend terrein. Daarom heeft Battery Benelux een flyer ontwikkeld met feiten omtrent de levensduur van hoorbatterijen. Informeer uw klant, voorkom onbegrip en verhoog de klanttevredenheid door uw klanten de juiste hoorbatterijen aan te bieden! U kunt onze flyer hier downloaden.

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures