HEINE Otoscopie

Wilt u werken met de beste instrumenten op het gebied van otoscopie? Dan komt u al snel uit bij het Duitse merk HEINE. BB Hearing helpt u graag bij het kiezen van de instrumenten die het beste bij u passen. Als geautoriseerd HEINE distributeur hebben wij alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw werkplaats wordt ingericht met de juiste artikelen.

HEINE instrumenten kopen bij BB Hearing

Het aanbod HEINE instrumenten bestaat bij groothandel BB Hearing onder andere uit verschillende otoscopen en trechters, lichtpennen en acrylpunten, lampjes, dispensers en overige accessoires. U kunt al deze artikelen van HEINE eenvoudig online bestellen via onze Client Portal. Vraag een login aan wanneer u nog geen klant bent van BB Hearing. Bij vragen over ons assortiment of mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Waarom u voor HEINE kiest

Er wordt vaak gesproken over “Duitse degelijkheid”. HEINE maakt deze uitspraak waar met o.a. de otoscopen die op de markt worden gebracht. Kiest u voor een otoscoop van HEINE, dan zal deze een groot deel van, of zelfs uw hele werkzame leven mee kunnen gaan. Daarnaast geeft HEINE een garantie van vijf jaar nadat u als klant een instrument heeft aangekocht. Bevat dit instrument een oplaadbare batterij, dan heeft u op deze batterij één jaar garantie. Doordat HEINE deze garanties geeft, kunt u wel stellen dat het om kostbare instrumenten gaat die zeer solide en betrouwbaar zijn.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Diagnostische instrumenten van HEINE Optotechnik

HEINE is wereldleider als het gaat om de productie van primaire diagnostische instrumenten. Als sinds de oprichting in 1946 streeft het bedrijf haar visie na: “het bouwen van diagnostische instrumenten met de beste kwaliteit die ter wereld beschikbaar is”. Dat is volgens HEINE de enige manier om in een zo vroeg mogelijk stadium de meest betrouwbare diagnose te stellen. Om de kwaliteit te waarborgen en continu te kunnen monitoren, worden alle instrumenten van HEINE ontworpen en geproduceerd in Duitsland.

HEINE produceert een breed scala aan diagnostische apparatuur. Bent u op zoek naar een otoscoop, lichtpen, oftalmoscoop, retinoscoop, dermatoscoop, loep, hoofdlamp, laryngoscoop, bloeddrukmeter, stetoscoop, bijbehorende accessoires of een ander instrument? Dan kiest u voor HEINE om te werken met de beste apparatuur.

Bij BB Hearing vindt u op de website niet alle artikelen die door HEINE worden aangeboden. Door de goede samenwerking zijn wij echter in staat om u snel te voorzien van alle informatie over instrumenten die wij niet standaard in het assortiment aanbieden. Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken